Top 3-10

4 favoriete YouTubers

Hey Creabea’s,

Ik volg sinds kort vele YouTubers die avonturen beleven. Ik ben zelf ook erg avonturistisch aangelegd en ik houd ervan dit soort video’s te kijken. 3 van deze YouTubers van vandaag zijn dan ook echte avonturiers. Eentje is een humoristische gozer die games speelt, maar het commentaar wat hij erbij levert en het clubje waar hij vaak online meespeelt, het is echt een gouden combinatie bij elkaar. Dus laten we maar snel beginnen!

1. Vaeltax

Afbeeldingsresultaat voor vaeltax
Link afbeelding

Govert Sweep bezoekt vaak verlaten locaties samen met andere YouTubers en maakt hier video’s van. De kwaliteit van zijn video’s is enorm hoog en hij bezoekt de mooiste verlaten locaties.

2. Seekrz

Afbeeldingsresultaat voor seekrz
Link afbeelding

Tim Tygran en Defvin zijn twee freerunners die net als Govert regelmatig verlaten locaties bezoeken. Maar ook voeren zij stunts uit als freerunners en klimmen zij op grote hoogtes. Enorm veel avontuur en actie!

3. Smoare

Afbeeldingsresultaat voor smoare
Link afbeelding

Rob, Yvo en Niels zijn Smoare. Drie jongens die verlaten locaties bezoeken, stunts, pranks en allerlei andere gekke dingen waar jij je als kijker mee kunt entertainen.

4. CromoTag

Afbeeldingsresultaat voor cromotag
Link afbeelding

Gerald maakt als CromoTag vele game video’s van GTA, Fortnite, Farcry, Call Of Duty en vele andere games. Samen met andere games als Wander, Monkey, Mandy en anderen levert hij grappig commentaar en hilarische situaties tijdens het spelen van de games.

Ken jij deze YouTubers? Wat kijk jij graag op YouTube?

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Advertisement

16 thoughts on “4 favoriete YouTubers

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s