Interview

Interview #96 Robin

Vandaag het zesennegentigste interview, met een super geweldige blogster: Robin! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super vrolijke, creatieve en aardige blogger πŸ™‚

  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Hey lieve lezers, dankje dat ik op Creabealounge haar blog me even mag voorstellen. Ik ben Robin, geboren in BelgiΓ«, mijn moedertaal is Nederlands maar ik schrijf mijn blog in het Engels. Ik word 22 dit jaarΒ op 6 juni. Ik hou van creatief bezig te zijn en me te laten inspireren door andere bloggers, influencers, enz. Ik werk ook voltijds in een meubel/deco zaak wat ik super graag doe.

  1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Ik wou al zeer lang iets creΓ«ren dat te maken had met make-up en social media maar natuurlijk verwachtte ik niet wat dit allemaal inhield. Na veel research schreef ik mijn eerste post, in het Nederlands maar daar voelde ik me niet echt goed bij dus vertaalde ik het naar Engels. 10 December 2015 plaatste ik mijn eerst blogpost. Ik heb er zeker geen spijt van, misschien trekt het niet zoveel mensen. Ik hou van mijn eigen werk, waar ik terug op kan kijken door de jaren heen.

  1. Hoe kwam je op je blognaam?
Mijn blog naam β€˜Robinbeeblog’ is gewoon mijn voornaam met Beeblog erachter. Ik vind het leuk hoe het klinkt en deze naam sluit me zeker niet uit voor te schrijven over andere onderwerpen.Β Stel je voor als mijn passie binnen 2 jaar iets helemaal anders is.

  1. Waar schrijf je zoal over?
Ik heb echt mijn liefde voor make-up in een blog gecreΓ«erd waar ik alleen maar over beauty praat. Maar ik sta zeker open voor ander β€œtopics”.Β De meeste posts die ik plaats zijn reviews, hauls en tips maar je gaat vaak zien dat ik gewoon graag over make-up praat en hoop dat ik andere mensen kan bereiken met mijn zelfde liefde voor make-up.

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Ik vind het fantastisch om foto’s te nemen en natuurlijk de producten uit te testen, maar het afgewerkte plaatje te zien maakt me altijd trots op mijn werk.

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

In het eerste jaar dat ik startte wist ik niet dat er zo snel mensen mijn blogs zouden ontdekken van verschillende landen, ik had het zeker niet verwacht maar dit is zeker mijn doel.

  1. Wat hoop je nog te bereiken?

Ik zou heel graag 1000 volgers behalen dit jaar, ik weet getallen is niet alles in de blog wereld maar dromen mag altijd. Maar mijn echte droom is dat Robinbeeblog een echte make-up place to be wordt en je zoals met je vriendinnen, maar dan met de hele wereld, over make-up praat en deelt.

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Wat dan ook gebeurt, het gaat niet over wat andere mensen zeggen, het gaat over jouw persoonlijke doel en mening. Ik hoop dat niemand de druk voelt dat je make-up moet dragen. En je bent altijd welkom op Robinbeeblog voor je make-up vragen, laten we samen een liefdevolle community creΓ«ren.

Super leuk om je antwoorden te lezen girl, het was echt leuk om je te interviewen ❀

Liefs, Demi ❀

Advertisement

14 thoughts on “Interview #96 Robin

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s