Inspiration

Inspiratie: Woonaccessoires

Hey Creabea’s,

Of je nu op jezelf woont of nog bij je ouders, er zijn altijd hele leuke woonaccessoires te vinden om je kamer mee op te vrolijken. Spiegels, decoratiestickers, posters, kaarsen, sierkussens en nog veel meer. Ik heb het internet afgestruind en heb een paar leuke ideetjes gevonden, die ik vandaag met jullie ga delen!

Zelfklevende wereldkaart
KLÄTTA Zelfklevende decoratie IKEA De wereldkaart is een decoratief schilderij én een praktisch krijtbord waarop je bv. je volgende reis kan plannen.
Link afbeelding

Bij de IKEA kun je deze leuke decoratieve zelfklevende wandsticker kopen voor €17,95. Je kunt hier op afstrepen waar je allemaal al geweest bent en tegelijkertijd geeft het een hele leuke sfeer in je kamer!

Bijzettafel
Link afbeelding

Dit leuke bijzettafeltje kun je voor €12,00 kopen bij de Kwantum. Het unieke design geeft een hele andere kijk in je kamer, maar het zwarte oogt heel chique!

Memobord
Link afbeelding

Dit leuke memobord is bij de LeenBakker te koop voor €12,99. Je vergeet vanaf nu nooit meer je afspraken, want die kun je gewoon met de klemmetjes vastmaken! En het design is super leuk met al die vakjes en het rekje ervoor!

Decoratie letters
Link afbeelding

Deze decoratie letters van JYSK blijven ontzettend leuk om in je huis te hebben. Per stuk kosten ze €3,99! Want home, is where the love is!

Wandklok
Link afbeelding

Naast een klok is dit ook nog een kookwekker, ideaal voor de kok of kokkin in huis! Xenos verkoopt deze leuke wandklok voor €39,99!

Wat vind jij leuk om je huis mee op te vrolijken? 

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

18 thoughts on “Inspiratie: Woonaccessoires

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s