Tag

Wat moet ik aan vandaag tag

Hey Creabea’s,

Ik ben niet van de mode en/of fashion. Natuurlijk heb ik wel kledingvoorkeuren en draag ik wat ik zelf mooi vind, maar ik doe nooit mee met trends. Toch vul ik vandaag deze tag in, zodat jullie weer wat meer te weten komen over mijn kledingkeuze πŸ™‚ Let’s start!

 1. Wat heb je aan vandaag?

Een zwart truitje zonder print, met een zwarte broek en een zwart colbertje. Daaronder draag ik donkerblauwe laarsjes met een mini hakje.

 1. Waarom heb je vandaag aan wat je aan hebt?

Ik zit namelijk op stage en wil er dan representatief uitzien. Het getuigd van professionaliteit en netheid.

 1. Hoe besluit je wat je aandoet?

Dat hangt ervan af waar ik die dag moet zijn of wat voor weer het is. Dat bekijk ik dus echt per dag, activiteit en situatie.

 1. Heb je bepaalde dagen in de week dat je een kledingstuk aantrekt?

Niet specifiek nee. Ik pak meestal dat kledingstuk wat schoon en gewassen is of wat ik gewoon graag wil aantrekken die dag. Ik heb geen vaste truiendag of iets dergelijks.

Black Framed Eyeglasses On White Jacket And Blue Denim Bottoms

 1. Trek je bepaalde kledingstukken aan bij een bepaalde stemming?

Nee, ik trek gewoon aan wat er op dat moment is of toevallig bovenop de stapel ligt. Ik ben niet heel kieskeurig wat kleding betreft en doe er niet uren over om te bepalen hoe mijn outfit eruit zal zien. En mijn stemming heeft er al helemaal geen invloed op.

 1. Leg je voor dat je naar bed gaat klaar wat je de volgende dag aandoet? Of doe je het anders.

Ja, dat scheelt mij namelijk wat tijd ‘s ochtends. Nu ben ik niet iemand die echt uren uitzoekt wat ze wil aantrekken. Dat duurt bij mij hoogstens 10 minuten. Maar ik vind het fijn dat ik het de volgende dag meteen kan aantrekken en dat alvast gedaan heb.

 1. Wat doe je met kleding als je je ’s avonds uitkleed?

Dat gooi ik dan in de wasmand die op mijn kamer staat of ik hang het over de stoel heen als ik het de volgende dag nog weer aan wil.

 1. Kleed je jezelf om als je van je werk of uit school komt?

Jazeker, dan trek ik mijn relax kleding aan. Maar soms ook niet, dat hangt er net vanaf hoe druk ik op dat moment ben met van alles en nog wat.

Green High-top Sneakers Beside Bottoms And Sunglasses

 1. Hangt kleding in je kast op kleur of door elkaar?

Door elkaar, ik ben niet iemand die haar kast op kleur ordent. En sowieso heb ik niet veel kleuren in mijn kledingkast hangen, want ik houd niet zo van gekleurde shirtjes. Ik draag liever zwarte shirtjes ^^

 1. Welk kledingstuk hangt niet in je kast maar zou je dolgraag willen hebben?

Ik wil nog heel graag een stoer leren jackje kopen, maar ik heb nog niet een naar wens gevonden die ook betaalbaar is, in de juiste maat.

 1. Houd je een winter en zomer garderobe aan?

Niet specifiek. Ik heb natuurlijk wel de korte broeken en T-shirts voor in de zomer, en in de winter de sweaters en lange broeken, maar dat lijkt me ook wel logisch. Ik heb niet echt een vaste garderobe die ik alleen per se in de zomer en/of winter mag dragen. Lange broeken kunnen immers ook prima wanneer de zomer in Nederland weer eens ruk is.

 1. Wat doe je met kleding die je niet meer draagt?

Die geef ik weg aan anderen of gooi ik in een zak dat terecht komt bij mensen die graag kleding willen hebben. Bij onze plaatselijke supermarkt kun je kleding inleveren, en zij zorgen er dan voor dat het bij mensen terechtkomt die er gebruik van kunnen maken.

Photo of Iphone on Shirt Near Sunglasses

Wat draag jij het allerliefst, en wat draag je echt never nooit niet?

Liefs, Demi ❀

Volg mij ook opΒ Facebook,Β TwitterΒ enΒ InstagramΒ (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

20 thoughts on “Wat moet ik aan vandaag tag

 1. Kleding waar ik me goed in voel en zeker en vast geen merkkleding.
  Eigenlijk moet ik lachen met je eerste antwoord. En bijna iedereen zal het zo beschrijven. Dan denk ik altijd mmm ze dragen kleding maar daar onder niets dan. Het ondergoed of lingerie wordt steeds niet vernoemd als men deze vraag stelt aan mensen.
  Dat toch raar is wat ook dat draag je bijna iedere dag.

  Aum Shanthi

  Liked by 1 person

  1. Helemaal met je eens, ik heb ook niets met merkkleding. Tja, dat is meestal niet echt een gepast antwoord, althans inderdaad niemand heeft het erover. Denk ook dat het een vorm van privacy is die we nog behouden, ondanks dat we al veel van ons leven delen online πŸ˜‰

   Liked by 1 person

   1. En dat mag. Maar zelfs in een cursus heb ik het meegemaakt het is gewoon raar dat het ondergoed en zelfs sokken nooit vernoemd worden.
    We zullen het houden op privacy πŸ˜‰

    Aum Shanthi

    Liked by 1 person

 2. Ik ben helemaal niet van de mode. Meestal draag ik vooral basis. Jeans, shirt evt. Met vestje of trui en nike’s.
  Nu vooral comfort kleding, veel te warm nu en met de groeiende buik, zit meeste kleding toch niet lekker. Vaak dus een jurkje met korte legging eronder of korte broek (sportbroek) met hemd of shirt. Zolang ik thuis blijf liefst geen bh.
  Niet erg fashion waardig haha, maar boeit me helemaal niks. Als het maar lekker zit!

  Liked by 1 person

  1. Ik ben net zo! ^^ Oh nee dat snap ik zeker, vooral ook lekker luchtig. Ook een fijne en prima kledingkeuze πŸ™‚ Nee precies, zolang jij je er goed in voelt, dat is wat telt! Liefs

   Like

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s