Interview

Interview #95 Daisy

Vandaag het vijfennegentigste interview, met een super geweldige blogster: Daisy! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super aardige, inspirerende en vrolijke blogger 🙂

  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Mijn naam is Daisy, 29 jaar en ik woon in Zeeland. Schrijven doe ik al sinds ik een klein meisje was en inmiddels blog ik dan ook al een aantal jaar. Mijn blog diyaata.com is een lifestyle blog waar al mijn passies, zoals bijvoorbeeld reizen, interieur en beauty, op voorbij komen. Ik vind het heerlijk om nieuwe dingen en plekken te ontdekken en hierover te schrijven, of een goede column neer te zetten.

  1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Ik was een tijdelijke blog begonnen voor mijn reis naar Oeganda in 2013, waar ik vrijwilligerswerk heb gedaan. Ik kreeg toen zoveel leuke berichten over mijn schrijfstijl dat ik besloot om een ‘echte’ blog te starten.

  1. Hoe kwam je op je blognaam?

Mijn reis naar Afrika was mijn inspiratie om echt te beginnen met bloggen en later tijdens een reis naar Gambia kwam ik in aanraking met de Afrikaanse taal ‘Mandinka’. Ik vond dit een prachtige taal en leerde het woord ‘diyaata’ kennen wat verschillende mooie betekenissen heeft zoals united, sweet en friendly. Dat moest ‘m worden, want dat wil ik uitstralen met mijn blog!

  1. Waar schrijf je zoal over?

Alles waar ik over wil schrijven want ik vind dat ik uiteindelijk blog voor mezelf, omdat ik me er fijn bij voel. Reizen hoort daarbij, maar ook zeker make-up en verzorging en een stukje interieur waar ik me graag mee bezig hou. Ook liefde heeft een onderdeel op mijn blog, een groot deel van mijn ‘dates’ staat beschreven!

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Het is een uitlaatklep en tegelijkertijd een manier om in contact te komen en blijven met verschillende mensen. Allerlei verhalen, allerlei meningen, ik hou ervan. Ja en toveren met woorden blijft natuurlijk één van mijn grootste passies!

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Het aantal samenwerkingen met bedrijven maakt me altijd erg blij. Ik ga lang niet overal en met iedereen in zee, maar wanneer iets bij mij en Diyaata past, geeft het wel eer aan je werk. Men ziet dat je veel tijd in je blog steekt en interactie hebt met je lezers. Een stukje waardering!

  1. Wat hoop je nog te bereiken?

Dromen mag, toch? Uiteindelijk zou ik heel graag mijn geld verdienen met schrijven, hoe mooi zou dat zijn. En vanuit huis kunnen werken wat ook voor mijn gezondheid een vooruitgang zou zijn (ik heb reuma), is dan ook een grote pré.

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Doe wat jou blij maakt, of anderen dit nu wel of niet boeit. Wees wie je bent, blijf jezelf en doe je eigen ding. Als je iets wilt doen, ga dan niet stilstaan bij de vraag wat men er wel niet van je zal denken. Dit is voor mij ook nog ‘work in progress’ hoor, maar het geeft zoveel rust als je hierin kleine stapjes vooruit maakt!

Super leuk om je antwoorden te lezen girl, het was echt leuk om je te interviewen ❤

Liefs, Demi ❤

Advertisement

14 thoughts on “Interview #95 Daisy

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s