Interview

Interview #94 Britt

Vandaag het vierennegentigste interview, met een super geweldige blogster: Britt! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super aardige, inspirerende en vrolijke blogger πŸ™‚

  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Mijn naam is Britt, 19 jaar oud en woonachtig in het gezellige Noord-Brabant! In het dagelijks leven werk ik bij Goossens wonen & slapen en ik ben sinds kort begonnen met mijn eigen blog, waar ik ook een heel aantal uren in steek. Ik studeer momenteel helaas niet meer, aangezien ik ben gestopt met mijn opleiding. In mijn vrije tijd (die ik nu veel te veel heb) lees ik graag, fitness ik en ben ik bezig met het lezen (en natuurlijk het schrijven) van blogs. Verder vind ik het onwijs leuk om te fotograferen, te reizen (wie niet?) en te knuffelen met mijn twee harige viervoeters.

  1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

In mijn vrije tijd las ik vaak blogs en het leek me al een lange tijd super leuk om mijn eigen blog te beginnen. Toen ik jong was schreef ik vaak verhalen en dat vond ik zo enorm leuk om te doen. En toen ik zag dat bloggen echt een ding was, besloot ik om samen met een vriendin te beginnen met een blog. Het punt was wel dat ik het niet zo goed durfde, bang voor de reactie van de mensen uit mijn omgeving. Daarom besloot ik er verder niemand over te vertellen. Nu ben ik uiteindelijk met een eigen blog begonnen en ook nu weten pas een paar mensen uit mijn omgeving van mijn blog af.

  1. Hoe kwam je op je blognaam?

Het heeft echt een lange tijd geduurd voordat ik mijn blognaam gevonden had. Dagen achter elkaar heb gebrainstormd over wat voor naam nou bij mij en mijn blog paste. Door alles wat in me opkwam op te schrijven ben ik uiteindelijk tot mijn blognaam gekomen: DailyDazzle. Een goede verklaring voor de naam heb ik niet maar ik had wel een hele waslijst aan eisen voor mijn blognaam. Dat was ook wat het zo moeilijk maakte om een leuke, passende naam te bedenken. Ik wilde namelijk geen naam in het Nederlands, het mocht niet iets met mij te maken hebben, de naam mocht niet te lang zijn en ik wilde dat het een naam was die mensen makkelijk kunnen onthouden. Ja, zoek daar maar eens een naam bij, haha!

  1. Waar schrijf je zoal over?

Ik schrijf graag over van alles en nog wat. Alles wat ikzelf interessant vind en waarvan ik denk dat mijn lezers dat ook vinden, schrijf ik over. Maar ik richt me wel voornamelijk op beauty, lifestyle en reizen. Alleen wil ik niet echt aan die onderwerpen vastzitten. Daarom blog ik ook over bijvoorbeeld interieur, boeken en DIY’s. En dat maakt bloggen juist zo leuk!

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Ik denk dat je op deze vraag van meerdere bloggers hetzelfde antwoord krijgt: je kunt je hart luchten en je mening met anderen delen. Maar tijdens het bloggen ben je met zoveel andere dingen bezig dan alleen maar artikelen schrijven. Zoals ik eerder al zei fotografeer ik graag, dus ongeveer overal waar ik kom heb ik mijn camera bij de hand. Als ik ook maar dΓ©nk dat een bepaalde plek leuk is voor op mijn blog of social-mediakanalen, dan maak ik er een foto van. Verder kom je via social media ook snel in contact met andere bloggers, zoals ik met Demi in contact kwam. Super leuk!

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Over het algemeen heb ik nog niet zo heel veel bereikt als je kijkt naar bijvoorbeeld samenwerkingen met bedrijven, bezoekersaantallen en dat soort dingen. Dat komt omdat ik pas net ben begonnen met mijn nieuwe blog. Maar als ik dan toch een dingetje moet noemen dan is het β€˜t feit dat ik alles helemaal zelf heb gedaan. Alle foto’s maak ik zelf dus ik haal geen foto’s van internet en de hele website heb ik zelf in elkaar gezet (vraag me alleen niet hoelang dat heeft geduurd). Daar ben ik toch best wel een beetje trots op!

  1. Wat hoop je nog te bereiken?

Ik heb niet echt een specifiek doel in gedachte als het gaat om bezoekers. Kijk, mij lijkt het leuk om samenwerkingen aan te gaan met bedrijven, maar dat is niet waar bloggen voor mij om draait. Ik vind het gewoon fijn om mensen te kunnen amuseren met mijn teksten, bezig te zijn met fotografie en natuurlijk om mijn hart te kunnen luchten. Zoiets moet je ook niet doen voor de gratis producten of het verdienen van geld, dat gaat namelijk toch tegenvallen en hou je het bloggen nooit vol.

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Voor mij heeft het een aantal jaren gekost totdat ik uiteindelijk een eigen blog ben begonnen. Heb je nou ook zoiets van: Dat wil ik ook! Waar wacht je dan nog op? Als jij graag bezig bent met het schrijven van teksten, het amuseren van mensen en het fotograferen van van alles en nog wat, dan moet je vooral je kans grijpen! β€œIf you want it, go for it. Take a risk. Don’t always play it safe or you’ll die wondering.”

Super leuk om je antwoorden te lezen girl, het was echt leuk om je te interviewen ❀

Liefs, Demi ❀

14 thoughts on “Interview #94 Britt

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s