Interview

Interview #93 Froukje

Vandaag het drieënnegentigste interview, met een super geweldige blogster: Froukje! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super aardige, vrolijke en sportieve blogger 🙂

 1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Ik ben Froukje, 25 jaar en een fanatieke turnjuf uit het noorden. Mijn hele leven bestaat uit sporten en actief zijn! Super leuk om dan van je hobby je beroep te maken!

 1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Ik heb vele pogingen gedaan, maar geen eentje was een succes. Tot mijn ex-collega Joyce vertelde hoe zij werkte met haar blog. (joyfromjoyce.nl) Ik kreeg er energie van en begon toen ideetjes te schetsen. en op 21 maart lanceerde ik mijn blog! 🙂

 1. Hoe kwam je op je blognaam?

Eigenlijk vrij simpel. My360Turn staat voor mijn leven in 360 graden, maar het staat ook voor mijn hele pirouette! Een turn element.

 1. Waar schrijf je zoal over?

Coaching, turnen, lifestyle, personal en eigenlijk alles waar ik over wil schrijven. Het is gelukkig echt mijn wereldje en dat maakt de vrijheid ook mooier!

 1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Bloggen is voor mij echt wel een uitlaatklep! Het is een manier om mijn hoofd leeg te krijgen zonder dat ik er een woord aan vuil maak. Mijn gedachten uit mijn hoofd typen werkt vele malen beter dan als ik het allemaal maar in mijn hoofd houd. Dan explodeer ik!

 1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Ik denk de leuke samenwerkingen, met bedrijven die in de sport zitten. Maar het mooiste vind ik wel dat deze maand mijn statistieken omhoog schieten. Ik had op de eerste 3 dagen van het jaar een statistieken drop door een bug in mijn nieuwe thema. Maar met dat erbij gerekend heb ik mijn 11.000 paginaweergaven deze maand kunnen behalen! Ook zitten mijn bezoekersaantallen nu mooi over de 2500 heen en dat is toch wel erg tof! Ook had ik niet verwacht dat ik zulke leuke interactie zou krijgen met mensen. Toch gebeurt het en dat vind ik erg fijn! 🙂

 1. Wat hoop je nog te bereiken?

Ik hoop meer mensen te kunnen helpen en dus te kunnen bereiken. Samenwerkingen met grote turnbedrijven lijkt me gaaf! Ook wil ik graag mijn eigen bedrijf opstarten, een verlengstuk van mijn blog. Hoe en wat laat ik liever nog niets over weten. Het is een goede start maar nog niet klaar om online te gaan!

 1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Blijf jezelf, doe wat jij leuk vind maar vooral: Blijf hard werken voor dat wat jouw doel is. Hard werken wordt op den duur vanzelf beloond!

Super leuk om je antwoorden te lezen girl, het was echt leuk om je te interviewen ❤

Liefs, Demi ❤

Advertisement

18 thoughts on “Interview #93 Froukje

   1. Je kunt zeker vele inspiratie bij anderen vandaan halen. Ik zet ze graag in het zonnetje en vind het leuk bloggers onder elkaar met elkaar in contact te brengen op deze manier 🙂 Liefs

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s