Interview

Interview #92 Nikky

Vandaag het tweeënnegentigste interview, met een super geweldige blogster: Nikky! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super aardige, lieve en positieve blogger 🙂

  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Hello! Ik ben Nikky en ben een 21 jarige wonende in Limburg. Ik studeer voor marketing medewerker via de LOI (thuisstudie) waardoor ik naast al het leren tijd heb om als vrijwilliger te werken op een basisschool die ligt op het AZC. Bloggen samen met fotograferen zijn een van mijn grootste hobby’s geworden de afgelopen tijd.

  1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Voordat ik mijn blog lifewithnikky begon had ik al eens een blog gehad maar die was van de ene op de andere dag verdwenen. Ik begon een blog omdat ik mij heel simpel verveelde in een vakantie. Hoe vaker ik een blogartikel schreef hoe leuker ik het begon te vinden en dat is een beetje blijven hangen want ik blog nog steeds.

  1. Hoe kwam je op je blognaam?

Ik wist nog niet over wat voor een categorie ik wilde gaan schrijven, ik wilde mij niet binden aan 1 onderwerp maar ik wilde momenten en dingen uit mijn leven delen zowel positief als negatief. De naamkeuze was vrij snel gemaakt toen: lifewithnikky.

  1. Waar schrijf je zoal over?

Op mijn blog kun je van alles en nog wat lezen. Van mijn leven, mijn gedachtes, mijn interesses tot fashion gerelateerde berichtjes.

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Bijna alles. Schrijven en fotograferen vind ik heel leuk. Daarnaast vind ik het ook echt leuk om mensen te leren kennen die dezelfde mening/smaak/hobby hebben als mij. En wat ik ook erg leuk vind aan het bloggen is dat mijn schrijven veel beter is geworden.

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Ik had nooit gedacht dat mensen mijn blog zouden lezen en dat ik de honderd ‘volgers’ heb behaald was dus een mijlpaal die ik dacht nooit te halen.

  1. Wat hoop je nog te bereiken?

Een samenwerking met een bedrijf lijkt mij wel echt super tof. Verder hoop ik ooit de knoop door te hakken en een domeinnaam te nemen en meer volgers zijn natuurlijk altijd welkom.

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Be yourself & do what you like. Het is zoveel leuker als jij jezelf bent en dingen doet die jij wilt doen en niet wat anderen willen dat je doet. Het is jouw leven dus leef het zoals jij wilt.

Super leuk om je antwoorden te lezen girl, het was echt leuk om je te interviewen ❤

Liefs, Demi ❤

14 thoughts on “Interview #92 Nikky

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s