Interview

Interview #89 Veronique

Vandaag het negenentachtigste interview, met een super geweldige blogster: Veronique! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super aardige, vrolijke en lezende blogger 🙂

  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Ik ben Veronique en Veronique’s Boekenhoekje is mijn persoonlijke boekenblog. Ik schrijf over boeken, lezen en taal.  Er zijn recensies te vinden op mijn blog, maar ik deel ook persoonlijke verhalen.

  1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Ik ben gek op lezen en soms raadde ik vrienden of familie boeken aan. Ik wilde graag een plekje hebben om mijn mening te kunnen delen. Regelmatig las ik al (boeken)blogs en ik zag mijn eigen blog al voor me. In december 2016 ben ik begonnen. Ik vond het heel spannend, maar ik haal er zoveel plezier uit! Het is een echte uitlaatklep geworden.

  1. Hoe kwam je op je blognaam?

Mijn blog heet Veronique’s Boekenhoekje. Ik wilde iets met mijn naam en het moest iets van ‘mij’ zijn. Daarnaast zocht ik een plekje om mijn mening te kunnen delen over boeken. De naam Veronique’s Boekenhoekje kwam bij me op en dit voelde direct goed.

  1. Waar schrijf je zoal over?

Ik schrijf recensies over boeken en er verschijnen artikelen over andere boekgerelateerde onderwerpen. Daarnaast deel ik persoonlijke verhalen, zoals het overlijden van mijn oma. Ik vind het ook leuk om nieuwe concepten te bedenken voor mijn blog. In september 2017 bedacht ik het concept van Blind Date. Ik lees dan een boek zonder voorkennis en afgelopen maand (januari 2018) kwamen daar de eerste artikelen van online. Het is spannend om iets nieuws uit te proberen, maar het is zo de moeite waard!

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Dat ik mijn mening kwijt kan over toffe boeken en dat ik er plezier in heb om die te delen. Het werken aan mijn blog maakt mij heel gelukkig. Het voelt als een grote hobby. Ik ben gek op lezen en schrijven. Met bloggen heb ik mijn beide passies gecombineerd.

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

In september bedacht ik het concept van Blind Date. Ik had niet verwacht dat het zo goed ontvangen zou worden. Iedereen was zo enthousiast. Ik was een beetje overrompeld. Daarnaast sta ik elke keer weer te kijken als een schrijver of uitgever mij benaderd. Ik vind het altijd een hele eer en ik ben enorm dankbaar dat ik zoveel toffe boeken mag lezen.

  1. Wat hoop je nog te bereiken?

Ik zou graag willen dat Veronique’s Boekenhoekje blijft groeien en dat er nog meer leuke concepten, zoals Blind Date, een plaatsje krijgen op mijn blog. De nadruk blijft liggen op de boeken, de recensies en het persoonlijke tintje.

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Spring in het diepe en zie wat er gebeurd. Ik lanceerde het concept van Blind Date en ik had geen idee hoe het zou vallen. Het was heel spannend, maar ik zette de stap. Soms is in het diepe springen beter dan in het ondiepe blijven zwemmen.

Super leuk om je antwoorden te lezen girl, het was echt leuk om je te interviewen ❤

Liefs, Demi ❤

Advertisement

12 thoughts on “Interview #89 Veronique

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s