Netflix

My Netflix Tips #1

Hey Creabea’s,

Ik heb sinds februari Netflix, en ik heb nadat ik het vroeg op Twitter, vele tips gekregen voor series die ik moest kijken. Nu ben ik dan eindelijk een paar weken geleden begonnen met een paar, en ik ga per maand een aantal tips delen voor series waar ik op dat moment naar kijk. Ik ga 5 per keer delen en hopelijk zit er ook iets voor jou tussen ๐Ÿ™‚

1. Riverdale

Afbeeldingsresultaat voor riverdale
Link afbeelding

Terwijl Archie en zijn vrienden het nodige meemaken op het gebied van seks, romantiek, school en familie, raken ze verwikkeld in een duister mysterie in Riverdale.ย Op het eerste gezicht is het dorpje Riverdale een saaie plek vol brave burgers waar nooit iets spannends gebeurt. Maar wanneer Archie en zijn vrienden betrokken raken bij een moordzaak ontdekken ze het ware gezicht van Riverdale.

2. Stranger Things

Afbeeldingsresultaat
Link afbeelding

Een jongetje is verdwenen en zijn moeder gaat naar hem op zoek. In het stadje komen mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

3.ย Designated Survivor

Afbeeldingsresultaat voor Designated Survivor netflix
Link afbeelding

In deze aangrijpende politieke thriller ligt het lot van Amerika in de handen van een gewone ambtenaar nadat een aanval op Washington het bestuur heeft onderuitgehaald. Wanneer de Amerikaanse president en alle ministers worden gedood in een aanslag blijft alleen minister Tom Kirkman over. Hij wordt benoemd tot president en krijgt de loodzware taak om het land te leiden.

4. Gotham

Afbeeldingsresultaat voor gotham netflix
Link afbeelding

In een tijd voor het bestaan van superheld Batman, moet de jonge en onervaren politieagent/rechercheur James Gordon samen met veteraan Harvey Bullock het opnemen tegen de meest gevaarlijke criminelen uit Gotham. Lang voordat hij commissaris werd, bestreed hij de corruptie in Gotham City om de moord op de ouders van Bruce Wayne te wreken. Naast de maffia krijgt Gordon het aan de stok met toekomstige superschurken zoals Edward Nygma en Oswald Cobblepot.

5. 13 Reasons Why

Afbeeldingsresultaat
Link afbeelding

Na de verbijsterende zelfmoord van een tienermeisje, Hannah, ontvangt tiener klasgenoot Clay Jensen een doos met cassettebandjes/tapes waarop ze uitlegt waarom ze ervoor heeft gekozen om zelfmoord te plegen.

Kijk jij deze series al? Zo niet, welke spreekt jou aan?

Liefs, Demi โค

 

16 thoughts on “My Netflix Tips #1

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s