Interview

Interview #88 Maya

Vandaag het achtentachtigste interview, met een super geweldige blogster: Maya! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super aardige, lieve en positieve blogger 🙂

  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Hallo lieve lezers van Creabealounge! Ik ben Maya, creatief en een enorme muziek fan. Naast veel schrijven en luisteren naar muziek, maak ik zelf kunst en muziek. Buiten de tijd die ik aan het vwo besteed, kun je me dus altijd vinden bij een instrument of met papier en potlood. Of natuurlijk schrijvend voor mijn blog. Zelfs tijdens lessen ben ik aan het doedelen of piano spelen/drummen op de tafel. 😉

  1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Ik vind het heel leuk om te schrijven dus ik dacht al een tijdje aan het beginnen van een blog. Op een gegeven moment dacht ik: gewoon proberen! Het is leuk om mijn creativiteit kwijt te kunnen.

  1. Hoe kwam je op je blognaam?

Uhm tja, ik ben héél creatief geweest wat betreft mijn blognaam haha. Het is simpelweg mijn naam.

  1. Waar schrijf je zoal over?

Op mijn blog kom je allerlei verschillende onderwerpen tegen zoals eigen tekeningen, concertverslagen en recepten. Daarnaast heb ik een serie waarin ik de betekenis van liedjes uitleg en post ik blogs over lifestyle en gezond eten. Elke zaterdag zie je weer iets anders!

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Het leukste aan bloggen vind ik dat ik mijn creativiteit kwijt kan en dat ik mijn lezers kan helpen met dingen. Dit kan iets kleins zijn zoals ze opvrolijken, inspiratie geven of eindelijk achter de betekenis laten komen van dat ene nummer. Maar ik geef ook tips voor motivatie of tegen bijvoorbeeld stress en vermoeidheid.

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Eigenlijk had ik sowieso niet verwacht dat ik buiten een klein groepje veel lezers zou krijgen. Het is super leuk om reacties te lezen en mensen te kunnen helpen. Daarnaast heb ik al mogen samenwerken met bedrijven en super lieve bloggers. En ik heb mijlpalen behaald qua blogverjaardagen en aantal volgers!

  1. Wat hoop je nog te bereiken?

Het lijkt me heel leuk om meer interactie te hebben met mijn lezers en mijn volgers aantal te vergroten. Daarnaast lijkt het me leuk om samen te werken met een bedrijf. Maar ik hoop vooral dat ik er plezier in blijf hebben en blijf posten wat ik zelf leuk vind. En wie weet kan ik ooit eigen muziek gaan posten op mijn blog.

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Come as you are! Doe wat je leuk vindt en trek je daarin niets aan van wat anderen zeggen. Het belangrijkste is dat jij er plezier uit haalt. Wees niet bang om nieuwe dingen te proberen, wat zou er kunnen gebeuren? Follow your heart! En neem een kijkje op mijn blog. 😉

Super leuk om je antwoorden te lezen girl, het was echt leuk om je te interviewen ❤

Liefs, Demi ❤

 

Advertisement

18 thoughts on “Interview #88 Maya

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s