Top 3-10

Top 3 series op dit moment

Hey Creabea’s,

Naast dat ik nu Netflix heb, kijk ik ook naar series op de televisie. Ik ga daarom vandaag mijn 3 lievelingsseries van dit moment delen, op Amerikaans gebied. Zullen we dan maar snel beginnen met de introductie van deze series? πŸ™‚

1. The Good Doctor

Afbeeldingsresultaat voor the good doctor
Link afbeelding

Amerikaanse dramaserie over de jonge chirurg Shaun Murphy die van het platteland naar de grote stad verhuist om te gaan werken in een prestigieus ziekenhuis. De briljante Murphy leidt aan een autistische stoornis waardoor hij nauwelijks in staat is om contact te leggen met de mensen om hem heen.

Ik ben dol op Freddie, en de manier waarop hij deze autistische jonge arts neerzet, ik heb er echt bewondering voor. Ik neem er dan ook mijn petje vooraf (die ik momenteel daadwerkelijk op heb). Ik vind de serie onwijs geboeid om naar te kijken, en vind het dan ook niet meer dan terecht dat Freddie een Golden Globe won voor zijn rol in deze serie. Ik zit nog vol in seizoen 1 via RTL 4, maar kan al niet wachten tot seizoen 2 uitkomt πŸ˜€

9/10

2. The X-Files

Afbeeldingsresultaat voor The X-Files
Link afbeelding

Ooit was Fox Mulder een veelbelovende FBI agent met een grote carrière in het vooruitzicht. Totdat hij op een dag besloot om zich met iets heel anders te gaan bezig houden. Op eigen verzoek liet Mulder zich overplaatsen naar de XFiles: een speciale FBI afdeling gewijd aan onopgeloste en onverklaarbare zaken met een bovennatuurlijk of paranormaal tintje.

Ik vind sciencefiction een ontzettend leuk genre, en deze serie zit erg goed in elkaar. Al is niet elk seizoen even spectaculair en niet elke aflevering even boeiend, toch blijft het je wel interesseren.

7/10

3. Suits

Afbeeldingsresultaat voor suits
Link afbeelding

Mike Ross is een briljante college dropout wiens droom om ooit een advocaat te worden in duigen viel toen hij geschorst werd. Met zijn hoge IQ enΒ fotografisch geheugenΒ kan hij leven van het maken van deΒ Law School Admissions TestΒ voor anderen. Voor zijn beste vriend Trevor is hij van plan een aktetas met marihuana af te leveren, zodat Mike zijn oma een onderdak kan geven in een privΓ©-verzorgingshuis. Terwijl hij van plan is de drugs af te leveren komt hij erachter dat het gaat om undercover agenten en probeert hij aan de agenten te ontsnappen. Hierbij loopt hij per ongeluk binnen bij Harvey Specter, die sollicitaties afneemt voor zijn nieuwe advocaat-stagiair(e).

Ik moet altijd erg lachen om de humor in deze serie. Ik vind de interactie tussen de 2 acteurs ook echt fantastisch.Β Hun dialogen, hun samenwerking, maar ook het bekvechten en hun strijd om wie de beste is. Dat levert altijd onwijs leuke afleveringen op.

8/10

Ken jij deze series? Zo ja, welke kijk jij en wat vind jij daarvan?

Liefs, Demi ❀

 

Advertisement

16 thoughts on “Top 3 series op dit moment

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s