Interview

Interview #87 Willy

Vandaag het zevenentachtigste interview, met een super geweldige blogster: Willy! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super creatieve, vrolijke en aardige blogger 🙂

  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Mijn naam is Willy Bakker, 32 jaar en ik woon in Utrecht. Ik ben redacteur en copywriter. Met mijn eigen bedrijf Willy’s Wereld schrijf ik winstgevende website teksten voor ambitieuze, vrouwelijke ondernemers tussen de 25 en 45 jaar oud die meer klanten willen aantrekken. Daarnaast ben ik professioneel blogger en blog ik bijvoorbeeld voor het interieurplatform MakeOver.nl. Ik houd van reizen, beesten, piano spelen, films en schrijven uiteraard.

  1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Ik blogde al heel lang op allerlei fora, maar kreeg vaak complimenten van mensen, dat ze het idee hadden dat ik hun gedachten kon lezen. Ik ben afgestudeerd als Filmwetenschapper, maar bedacht me dat ik toch ‘iets’ met mijn talent wilde gaan doen. Ook omdat het super lastig is om als betaalde kracht binnen te rollen in de filmwereld. Zolang ik maar andere mensen kon helpen en inspireren, vond ik het goed. Toen ben ik niet alleen een blog gestart, maar gelijk een eigen bedrijf waarin ik klanten dus help om aantrekkelijk te leren schrijven.

  1. Hoe kwam je op je blognaam?

Ik kwam op de naam Willy’s Wereld vanwege het feit dat dit mijn eerste bedrijf is en ik het supertof vond als mijn eigen naam hieraan verbonden zou zijn. Eerst bedacht ik Willy’s Wondere Wereld, maar dat werd te lang en ik denk misschien ook wel een beetje te zweverig. Ik heb mijn bedrijf Willy’s Wereld genoemd omdat ik een wereld vol fantasie en creativiteit in me heb. Vroeger werd ik daar wel eens om bekritiseerd of vonden ze me raar, maar nu gebruik ik mijn creativiteit en interessante gedachtesprongen juist in mijn voordeel.

  1. Waar schrijf je zoal over?

Ik schrijf voornamelijk blogs waarin ik tips geef aan startende ondernemers over bloggen in combinatie met marketing. Het kan ook weleens gebeuren dat ik schrijf over een bijzondere of grappige gebeurtenis in mijn leven.

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Ik vind bloggen geweldig, omdat ik mijn gedachten en ideeën op papier kan ordenen en vervolgens kan delen met de rest van de online wereld. Ook is het een uitstekende manier om handige kennis of mijn eigen mening over te brengen aan de lezers. Ik vind het ontzettend tof dat mijn blog door zoveel mensen gelezen wordt!

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Wat ik al heb bereikt, maar eigenlijk niet had verwacht, is dat ik mensen met mijn blogs zo zou kunnen raken. Nu ben ik wel altijd iemand geweest met een sterke mening en kan ik af en toe behoorlijk wat irritatie opwekken bij anderen, maar het inspireren van ondernemers in de dop die hun dromen achterna willen gaan, is natuurlijk het allermooiste aan wat ik doe.

  1. Wat hoop je nog te bereiken?

Ik hoop te bereiken dat ik dit jaar (2018) nog meer leuke volgers van mijn blog erbij krijg en dat ik een aantal blogworkshops live mag geven in de binnenstad van mijn hometown Utrecht. Op dit moment ben ik bezig met het schrijven van een E-book met tips over conversieverhogende copywriting voor je website. Het E-book heet: ‘De inspiratiefabriek: 30 praktisch toepasbare tips voor meer conversie op je website.’ Ik hoop natuurlijk dat mijn E-book ter waarde van 12,50 euro veel wordt verkocht, omdat ik 100% zeker weet dat het super waardevolle informatie is die ik bijna voor niks weggeef. Het is een leuk cadeautje en handig voor eigenlijk iedereen die wil leren hoe je teksten schrijft voor meer conversie.

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Ik wil de lezers van dit interview hartelijk danken voor hun interesse. Ik wil jullie graag meegeven dat je altijd je hart moet volgen om jouw droom uit te laten komen en moet blijven doorzetten. Hoeveel bloed, zweet en tranen je het ook kost! Uiteindelijk zal je jezelf ontzettend dankbaar zijn dat je je eigen weg bent gegaan!

Super leuk om je antwoorden te lezen, het was echt leuk om je te interviewen ❤

Liefs, Demi ❤

14 thoughts on “Interview #87 Willy

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s