Interview

Interview #86 Kayleigh

Vandaag het zesentachtigste interview, met een super geweldige blogster: Kayleigh! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super vrolijke, aardige en creatieve blogger 🙂

  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Hi there! Ik ben Kayleigh, 14 jaar oud en ik blog op mijn kleine stukje internet writtenbykayleigh. Mijn blog bestaat ondertussen al iets meer dan 3 jaar, maar na 1,5 jaar niet geblogd te hebben, schrijf ik sinds 15 januari weer volop artikels.

  1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Toentertijd was ik verslaafd aan blogs lezen (nu nog hoor, haha). Toen ik zag dat één van mijn vriendinnetjes haar eigen blog had, heb ik besloten er zelf ook een te maken. Lekker standaard eigenlijk.

  1. Hoe kwam je op je blognaam?

Hmm, ik weet eerlijk gezegd niet meer echt hoe ik op writtenbykayleigh kwam. Voorheen heb ik ook lifeaskayleigh geheten, maar ik ben blij dat ik m’n domeinnaam toch naar writtenbykayleigh heb veranderd. Lifeaskayleigh vond ik ook erg leuk, maar mijn huidige naam kom je toch minder vaak tegen, geloof ik. Anyways, ik denk stiekem eigenlijk dat ik deze naam heb gestolen van een van de bloggers die ik toen volgde. Ach ja, beter goed gejat dan slecht bedacht, toch, haha.

  1. Waar schrijf je zoal over?

Eigenlijk schrijf ik over alles wat ik leuk vind. Beauty, veel lifestyle, af en toe wat fashion en ook wel eens iets creatiefs. Ik schrijf graag over Bullet Journaling en kalligraferen. In de toekomst wil ik ook graag meer over fotografie gaan schrijven. Het lijkt me leuk om wat foto’s met mijn lezers te delen, naast de standaard flatlays die ik op m’n Instagram deel.

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Vanaf dat ik een klein meisje was schreef ik al graag boeken. Nu ik weer schrijf op m’n blog ben ik weer helemaal verslaafd. Als ik schrijf vergeet ik even alles om me heen. Klinkt eigenlijk heel cliché dit, haha. Zoals ik al zei hou ik erg van fotografie, dus ook van productfoto’s maken word ik blij. Ook vind ik het enorm leuk en motiverend als ik positieve reacties krijg op mijn artikels. Zoals je hoort is er eigenlijk niks wat ik niet leuk vind aan m’n blog.

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Afgelopen maand (januari) benaderde een webshop me, of ik een samenwerking met hun wilde aangaan. Ik keek zó verbaasd naar mijn telefoon toen ik hun berichtje zag. Ik heb nu een (tijdelijke) kortingscode bij de desbetreffende webshop en heb dus ook wat items ontvangen met korting. Dit had ik zó niet verwacht! Op dat moment had ik nog niet eens wat geplaatst op mijn blog, maar al wel op mijn Instagram aangekondigd dat ik opnieuw ging beginnen bloggen. Dit is iets waar ik stiekem eigenlijk best een beetje trots op ben. Het geeft toch een soort voldoening, dat je door bedrijven wordt opgemerkt.

  1. Wat hoop je nog te bereiken?

Ik zou natuurlijk maar al te graag een groter bereik opbouwen de komende tijd. En mijn schrijfstijl en productfotografie wil ik ook graag verbeteren.

Allereerst: ik blog niet omdat ik graag gratis producten wil ontvangen of er geld mee wil verdienen. Ik blog omdat het m’n passie is. Maar het zou toch wel erg leuk zijn om in de toekomst met meer bedrijven een samenwerking aan te gaan. Zoals ik al zei geeft het toch een soort voldoening. Lijkt het elke blogger niet stiekem erg leuk om vaak benaderd te worden door bedrijven?

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Natuurlijk wil ik je heel erg bedanken dat je mijn interview hebt gelezen op Demi’s blog en ik hoop dat ik je eens op mijn blog voorbij zie komen!

Maar wat ik jullie nou echt wil meegeven? Jeetje, dit is wel een moeilijke vraag, haha. Het klinkt cliché, maar: doe gewoon wat jij leuk vindt. Plaats op social media wat jij wilt en draag de kleding die jij mooi vindt. Wat je ook doet, wees er zeker van dat het jou gelukkig maakt. Zorg dat je je korte tijd op aarde besteedt aan waar jij gelukkig van wordt.

Dat was het dan wel, denk ik. Als laatst wil ik Demi heel erg bedanken dat ze me wilde interviewen! Liefs, Kayleigh

Super leuk om je antwoorden te lezen girl, het was echt leuk om je te interviewen ❤

Liefs, Demi ❤

12 thoughts on “Interview #86 Kayleigh

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s