Interview

Interview #85 Mab

Vandaag het vijfentachtigste interview, met een super geweldige blogster: Mab! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super vrolijke, creatieve en aardige blogger 🙂

  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Hallo allemaal! Ik ben Mab, een studente die de grootste fan van ballet en de kleur roze is. Sport, make-up, beauty en creatieve dingen vind ik waanzinnig!😉 Verhaaltjes schrijven, haken, breien, lezen en fotograferen vind ik trouwens ook leuk! En YouTube ook! Heb ik al gezegd dat ik DOL op emoji’s ben?

  1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Ik had er een tijd over na zitten denken om een YouTube kanaal te beginnen. Alleen is het toch wel heftig om je op zo’n manier op het internet te plaatsen. Daarom bedacht ik me na een hele tijd dat ik een soort van anoniem kon bloggen. Ik vertel wel alles wat ik wil vertellen en kan in de toekomst er alsnog voor kiezen om naast enkel te typen op WordPress ook foto’s van mezelf te plaatsen. Een beetje van mezelf en een beetje van WordPress😂! Ook zit ik te twijfelen om een Instagram account voor mijn blog te beginnen, maar daar ben ik nog niet over uit.

  1. Hoe kwam je op je blognaam?

Mijn blognaam is ontstaan in drie fases. Beter gezegd: hij moest van mezelf aan drie eisen voldoen
-Hij moest een deel van mijn echte naam bevatten
-Omdat het op beauty en lifestyle is gericht er beauty in hebben zitten
-Het moest echt volledig uniek zijn en echt blijven hangen.
Toen ik dit voor me had kwam ik er meteen op! Wat wel even leuk is om te vertellen, is dat beautility ook echt een betekenis op zich heeft: mooi en bruikbaar. Precies zoals mijn blog is!

  1. Waar schrijf je zoal over?

Wat ik schrijf is echt enorm verschillend, maar met een paar termen denk ik wel dat ik de lading een beetje zal kunnen dekken, maar als je een kijkje op mijn blog neemt zul je er nog beter achter komen!
-Inspiratie/motivatie/tips
-Beauty/feitjes achter beauty/make-up reviews
-App reviews/game reviews
-Blogs over medebloggers en blogs van anderen
-Tags en awards
-Ik blijf maar doorgaan hè?😄
Ik zal het hier nu maar bij laten, maar neem maar van mij aan dat ik nog uren door had kunnen gaan💟!

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Wat ik zo leuk aan bloggen vind, is dat je kunt schrijven, maar niet meteen een heel boekwerk hoeft te schrijven, wat veel werk is en doorzettingsvermogen eist. Ik ben al wel eens op Wattpad bezig geweest en het boek liep echt heel goed tot mijn grote verbazing, maar ik kreeg het gewoon niet af. Ik was er klaar mee, want ik was uitgeschreven aan het verhaal. Daarom vind ik het zo knap van Demi💟 dat ze een hele serie heeft geschreven!

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Ik had nooit verwacht dat ik followers, reads en votes zou krijgen. Eerst volgde ik eerst andere blogs die vervolgens mij volgden. Na een week en een paar volgers was ik ermee opgehouden en tot mijn grote verbazing heb ik er nog meer dan duizend bij gekregen! Yay! Ook vind ik het heel bijzonder dat ik mijn eerste interview op Demi’s blog heb mogen geven. Een hele grote eer, omdat ik haar blog echt geweldig vind!

  1. Wat hoop je nog te bereiken?

Ik hoop nog veel meer lezers te krijgen, een Instagram account voor mijn blog te openen, leuke give-aways te kunnen doen, een paar samenwerkingen met bloggers, apps of kleine bedrijfjes. Wellicht een YouTubekanaal, nog betere artikelen, en een regelmatiger uploadschema. Heel veel, maar allemaal zeer haalbaar!

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Ik zou jullie graag mee willen geven dat jullie in jezelf moeten geloven en je verstand moeten volgen, maar je hart laten spreken💗.

Super leuk om je antwoorden te lezen girl, het was echt leuk om je te interviewen ❤

Liefs, Demi ❤

 

12 thoughts on “Interview #85 Mab

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s