Tag

Bloginspiratie tag

Hey Creabea’s,

Ik werd door Marleen getagd om deze tag in te vullen, en deze ga ik dan ook vandaag invullen. De regels zijn vrij simpel. Je moet een afbeelding gebruiken die je inspireert, de vragen op jouw manier beantwoorden en vijf andere bloggers taggen (al sla ik dat dit keer over, sorry ^^) Nu we de regels weten en ik Marleen bedank voor de tag, gaan we maar snel beginnen!

1. Heb je volop inspiratie of loop je vaak tegen het zogenaamde writer’s- of bloggers block aan?

Ik heb altijd enorm veel inspiratie. Ik heb eerlijk gezegd nog nooit een dag gehad waarop ik geen inspiratie had of dat er niets uit mij kwam. Ik weet altijd exact wat ik wil zeggen, en als ik ideeën heb dan schrijf ik ze meteen op, zodat ik ze later kan uitwerken. Ik doe eigenlijk altijd wel nieuwe ideeën op, dus ik zit gelukkig nooit zonder.

2. Als de woorden even niet uit je vingers komen; hoe voel jij je dan?

Ik voel dan eigenlijk niet zo veel. Ik ga dan even wat anders doen en kom er dan later wel op terug. Meestal als je dan even wat anders doet, weet je daarna vrijwel direct hoe je het wel wilt verwoorden. Maar bij mij is het zo dat er altijd wel wat uitkomt, dus ik heb er eigenlijk nooit echt last van ^^

3. Hoe blijf je gefocust tijdens het uitwerken van een bericht?

Ik luister altijd naar muziek wanneer ik aan het schrijven ben. Op de een of andere manier kan ik me dan volledig concentreren en focussen op datgene wat ik aan het schrijven ben. Muziek werkt echt fantastisch.

adult, beautiful, blur

4. Welke brainstorm-techniek zorgt gegarandeerd voor blogsinspiratie?

Ik denk dat je vooral moet wachten tot de ideeën tot je komen. Dat werkt vaak het beste. Ideeën doe je soms op de raarste momenten op, en dat werkt juist het fijnst. Je moet niet jezelf dwingen te brainstormen, maar laat het rustig tot je komen.

5. Helpt muziek je ook als je bloginspiratie zoekt?

Jazeker, ik kan echt niet zonder muziek wanneer ik aan het schrijven of aan het bloggen ben.

6. Waar ontstaan de beste ideeën?

Eigenlijk heb ik geen vaste locatie. De ideeën komen op allerlei plekken. Het hangt net af van de situatie en van wat er op dat moment gebeurd.

adventure, calm, clouds

7. In welke inspirerende omgeving werk je graag?

Ik werk graag op mijn kamer, en anders zit ik beneden in de huiskamer. Ik heb niet echt per se een vaste omgeving. Ik kan overal wel schrijven, als ik maar muziek heb.

8. Heb jij ook een ware ‘blogbijbel’ op je bureau staan voor als je het even niet weet?

Nee, alles wat ik schrijf komt uit mij en nergens anders vandaan. Natuurlijk doe je her en der wel inspiratie op vanuit je omgeving, maar anderzijds is alles echt door mij bedacht.

9. Welke bloggers inspireren jou?

Elke blogger inspireert mij op zijn/haar eigen manier. Ik heb geen grote voorbeelden. Ik heb wel vrienden gemaakt door het bloggen, en dat is de mooiste inspiratie die je als het ware kunt hebben.

anchor, couple, fingers

10. Hoe zit het met andere bijzondere inspiratiebronnen?

Ik kijk naar mijn omgeving, verhalen die ik heb gehoord, eigen gebeurtenissen en dingen die erg herkenbaar zijn. Ik haal eigenlijk overal wel inspiratie vandaan. Er gebeurd ook zoveel om je heen. En dat is juist zo mooi, want dan komen de mooiste ideeën en is het veel spontaner.

Waar haal jij je inspiratie vandaan? Waar focus jij je het meest op wanneer je een artikel schrijft?

Liefs, Demi ❤

Advertisement

16 thoughts on “Bloginspiratie tag

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s