Tips & Tricks

Tips voor activiteiten voor je verjaardag

Hey Creabea’s,

Ik was 21 februari jarig, en ik heb al vele leuke verjaardagen gegeven, als ik mijn vrienden mag geloven. Ik houd er altijd van om iets leuks te doen, zoals het spelen van spellen of het aangaan van een leuke, intensieve activiteit. Ik houd niet zo van de saaie verjaardagen waarbij alleen gekletst wordt of een film wordt gekeken. Geef mij maar een beetje actie en bovendien, geef mij maar lol! Daarom geef ik jullie vandaag wat tips voor een actieve verjaardag!

  • Wil je een spel spelen, maar vind je een ouderwets bordspel niets aan? Bedenk dan leuke challenges om te doen of haal vragenlijsten van het internet af. Niets zo leuk als elkaar een beetje beter leren kennen en elkaar compleet voor schut zetten.
  • Organiseer een high tea. Niets zo leuk als een lekkere lunch met een kopje thee.
  • Ga karaoke doen. Zoek karaoke versies op via YouTube en zet het volume lekker hard.
  • Ook dansen is erg leuk om te doen. Heb je een Wii? Zet dan Just Dance op. Heb je dat niet? Zoek dan video’s op via YouTube en ga op die manier Just Dance spelen.
  • Ga bowlen, lasergamen, paintballen of naar een escape room. Het is een leuke activiteit, je moet samenwerken en je bent actief bezig.
  • Ga samen bakken, en maak lekkere creaties. Niets zo leuk als samen cupcakes versieren.
  • Organiseer een wedstrijd, waarbij de gasten ook een klein prijsje kunnen winnen. Maar zorg er wel voor dat iedereen wat krijgt, en de winnaar bijvoorbeeld een iets grotere prijs.
  • Ga samen pizza’s maken of ga gourmetten als avondeten. Dat is veel leuker dan het halen van patat of het eten van een vaststaand gerecht.
  • Ga naar een discotheek of club en geniet al dansend van je verjaardag onder het genot van goede muziek.
  • Organiseer een themafeestje en sluit daar alles op aan. Het eten, de drankjes, de versieringen en de eventuele activiteiten. Succes gegarandeerd.

Maak van je verjaardag een onvergetelijk moment en heb vooral lol! Het leukste is om herinneringen te maken, en daarom is het juist leuk om iets actiefs te doen. Vergeet vooral niet om een camera klaar te leggen, want die momenten moeten dan natuurlijk wel vereeuwigd vastgelegd worden!

Wat doe jij graag met je verjaardag? Ben jij van de ouderwetse verjaardagen, of doe jij ook graag iets actiefs?

Liefs, Demi ❤

 

14 thoughts on “Tips voor activiteiten voor je verjaardag

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s