Interview

Interview #83 Lotte

Vandaag het drieëntachtigste interview, met een super geweldige blogster: Lotte! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super aardige, positieve en creatieve blogger 🙂

  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Ik ben Lotte, inmiddels 21 jaar en kom uit het hoge noorden van het land. Naast bloggen heb ik het ik het eigenlijk best wel druk. Ik ben nu begonnen aan mijn master Cognitieve Psychologie en Fysiologie en aan een soort van pre-master voor de master marketing. Daarnaast sport ik ongeveer vier keer per week, ik zit namelijk bij de turn vereniging STUGG en speel basketbal bij de Groene Uilen. Ook zit ik in twee commissies en het bestuur van de huurderorganisatie GROBOS. Verder vind ik het ontzettend leuk om op vakantie te gaan, maar heb hier helaas niet genoeg tijd en geld voor. Ook vind ik het heerlijk om series en films te kijken! Best wel druk dus, maar ook ontzettend gezellig omdat je veel nieuwe mensen leert kennen en nieuwe vriendschappen vormt.

  1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Ik ben een blog begonnen toen ik besloot om een tijd vegetarisch te gaan eten en ik wou mijn recepten graag delen, ook wou ik alvast een blog beginnen zodat ik een medium had waarop ik mijn verhalen kon schrijven als ik begon aan mijn semester in het buitenland. Voordat ik naar Ierland ging plaatste ik dus vooral recepten, maar vond dit niet helemaal geweldig. Het was leuk, maar ik kwam er achter dat ik persoonlijke ervaringen delen leuker vond. In het begin was ik dus ook zeker niet een actieve blogger.

  1. Hoe kwam je op je blognaam?

Eigenlijk vind ik mijn blognaam een beetje suf: Leven met Lotte. Het is heel basic en ik had niet zo veel inspiratie toen ik het bedacht. Uiteindelijk past dit wel goed, want ik vertel grotendeels over wat ik zelf meemaak en wat ik van dingen vind. Ik heb hier uiteindelijk mijn ondertitel van gemaakt en heb na vele pogingen mijn “hoofd” blognaam veranderd in Verzotte Lotte. Dit is ook de naam van mijn Instagram account en het rijmt, dus ik vond het wel leuk klinken.

  1. Waar schrijf je zoal over?

Het liefst schrijf ik verhalen over wat ik meemaak of geef ik mijn mening over dingen. Daarnaast plaats ik nog steeds recepten, deel ik mijn muzieksmaak, vertel ik over series en films die ik kijk en vertel ik over mijn vakanties. Eigenlijk best wel divers dus. Dat past dan wel weer bij mijn blog naam, ik schrijf gewoon over van alles wat ik doe, meemaak, beleef, zie, hoor, kijk, etc.!

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Het leuke aan bloggen vind ik dat ik mijn mening ergens kwijt kan. Daarnaast vind ik ook de interactie met andere bloggers erg leuk en lees ik andere blogs ook graag. Een blog is eigenlijk gewoon een stukje internet waar je kan spelen met je gedachtes en leert te geloven in je eigen mening.

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Inmiddels weet bijna iedereen in mijn omgeving dat ik een blog heb, dat is iets wat ik niet had verwacht. Ik hoopte dat andere bloggers mijn blog zouden willen volgen, maar ik had echt niet gedacht dat ik mijn blog durfde te delen met de mensen in mijn omgeving. Een blog kan namelijk heel persoonlijk zijn en mensen zullen je waarschijnlijk beoordelen. Over mijn vrienden en familie maakte ik mij minder zorgen, maar vooral over de mensen die ik minder goed ken maar bijvoorbeeld wel op Facebook als vriend heb. Je geeft mensen toch een kijkje in je eigen gedachten en het is niet leuk als die op een negatieve manier worden beoordeeld.

  1. Wat hoop je nog te bereiken?

Ik ben momenteel bezig met het promoten van mijn blog op Facebook en Instagram, en ik merk dat ik dit nog wel lastig vind af en toe. Ik wil mensen vooral niet lastig vallen met mijn blog. Hier moet ik me eigenlijk niks van aantrekken en ik hoop dat ik dat in de toekomst zal bereiken.

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Doe vooral lekker wat je zelf wilt. Het maakt niet uit of mensen een mening hebben over wat je doet, als jij wat je doet maar leuk vind!

Super leuk om je antwoorden te lezen meid, het was echt leuk om je te interviewen ❤

Liefs, Demi ❤

Advertisement

18 thoughts on “Interview #83 Lotte

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s