Search terms

Rare zoektermen #7

Hey Creabea’s,

Ik heb weer wat leuke zoektermen verzameld, en het leek me leuk dezen met jullie te delen. Benieuwd welke zoektermen deze keer zijn ingevuld? Lees dan zeker verder!

Zoektermen december 2017:

Keltische sterrenbeelden

Ik vond dit een hele mooie eigenlijk. Ik heb namelijk vaak over sterrenbeelden gesproken in horoscopen, maar nog nooit echt over het keltische aspect ervan. Wellicht eens een idee hier een artikel aan te wijden gezien iemand hier naar op zoek was.

Top 10 Nederlandse mannen

Natuurlijk wordt deze post nog steeds bezocht haha. Wie houdt nu niet van het kijken naar knappe mannen, zeker als het hunks uit eigen land zijn 😉

alone, bikini, body

11, 13, 17 en 20 december horoscoop steenbok

Ook in december werd er door iemand gezocht naar de specifieke horoscoop voor de steenbok. Ik vind het echt erg leuk dat men steeds mijn blog aanklikt na het intypen van deze zoekterm.

https://creabealounge.wordpress.com/2017

Ik begreep niet helemaal goed waarom er een link adres tussen stond, maar ik denk dat iemand op zoek was naar een artikel, dat kopieerde en in Google plakte in plaats van in de adresbalk.

2 leugens 1 waarheid (voorbeelden) x2

Ik vind het wel echt leuk dat men via dit spelletje op mijn blog terechtkomt, en men dus klaarblijkelijk ook naar voorbeelden zoekt. Maar vergeet niet, het gaat over jezelf 😉

Free stock photo of light, sea, dawn, landscape

Wat jullie hebben betekend

Ik heb hier ooit een heel persoonlijk bedankartikel over geschreven naar mijn lezers toe. Ik vind het wel heel tof dat iemand met die zoekterm op dat artikel is uitgekomen 🙂

Wat is mijn muziekstijl quiz

Ook echt leuk vind ik het dat de muziekstijl test nog steeds gelezen wordt, en daarbij hoop ik ook ingevuld! Misschien moet ik binnenkort weer eens een nieuwe samenstellen?

Tips voor een meidendag

Ik heb hier ooit een artikel over geschreven, tips voor vriendinnen activiteiten. Ik vind het erg leuk dat men dit artikel leest en hier hopelijk dan ook ideeën uit ophaalt!

Free stock photo of landscape, nature, people, water

En dan komen nu de zoektermen met betrekking tot de mood ring/ketting:

Mood ring kleuren betekenis
Mood ring bruin
Mood ring kleuren x2
Gevoelens ring betekenissen
Mood ring kleuren uitleg

Kortom, mijn artikel hierover doet het echt enorm goed. Daar ben ik super trots op! Ik vind het echt geweldig dat men via deze zoekterm op dat artikel uitkomt 😀

Ik vond ze dit keer echt heel erg leuk! Er zaten hele bijzondere en leuke zoektermen tussen en ik was echt erg verbaasd over een aantal!

Wat vind jij van bovenstaande zoektermen?

Liefs, Demi ❤

14 thoughts on “Rare zoektermen #7

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s