Tag

No make-up tag

Hey Creabea’s,

Ik draag geen make-up, en dat vinden een aantal best gek. Waarom vraag ik mij dan af. Ik vind het niet nodig mij op te maken omdat ik er dan ‘beter’ uit zou zien. Ik vind mijzelf prima zoals ik ben. Natuurlijk heb ik weleens make-up op tijdens een feestje, maar dat is echt zeer zelden. Het past gewoon niet bij mij. En dat er dan een tag voor is, nou dat roept mij gewoon! Dus daarom vandaag de no make-up tag!

1. Draag je vaker wel of geen make-up?

Ik draag nooit make-up. Zeer zelden draag ik het eens naar een feestje. De laatste keer dat ik echt make-up op had, was tijdens de jaarprijsuitreiking. En tijdens Halloween, maar dat noem ik meer schmink.

2. Noem een make-up product waar je niet zonder kan.

Ik kan niet zonder een borstel. Ik moet wel de klitten uit mijn lange haren kunnen krijgen alvorens ik het in een staart kan doen haha.

3. Noem een make-up product waar je wel zonder kan.

Ik kan zonder elk make-up product overleven. Ik hoef geen kleurtjes, lagen of lijnen te zetten om mij goed te voelen of om de dag door te komen.

Red Lip Gloss and cup of coffee on white desk

4. Voel je je zelfverzekerd zonder make-up?

Jazeker, ik voel me gewoon als mezelf. Ik vind het juist niet fijn voelen als ik make-up op heb. Ik kan niet echt uitleggen waarom, maar het voelt gewoon niet als mij.

5. Welk gedeelte van je gezicht vind je het mooist?

Mijn ogen. Ze zijn mooi blauw, hebben normale wimpers en zijn van normale grootte. Ik vind mijn ogen een prettige uitstraling hebben.

6. Waar ga jij niet zonder make-up naar toe?

Ik ga overal zonder make-up naar toe, tenzij het bijvoorbeeld verplicht is zoals voor een wedstrijd.

beauty, heart, lipstick

7. Waar ga jij wel zonder make-up naar toe?

Ik ga overal zonder make-up naar toe. Maakt mij totaal niet uit waarnaartoe.

8. Mag iedereen jou zonder make-up zien?

Ja, want dat is ook hoe iedereen mij zal zien en mij kent. Ik draag geen make-up en ben dus volledig neutraal wat dat betreft.

9. Dilemma: Een week geen make-up dragen of een week lang je make-up door je vriend laten doen?

Deze is voor mij totaal niet lastig. Ten eerste heb ik geen vriend, dus die valt al af eigenlijk. En ten tweede, ik draag nooit make-up, dus van die ene week kan je met gemak jaren maken, haha.

Close-up of Pink Flowers on Table

Ben jij net als ik ook volledig naturel, of draag jij wel make-up?

Liefs, Demi ❤

 

22 thoughts on “No make-up tag

 1. Ik draag wel make-up, maar vind het zeker ook niet erg om make-uploos de deur uit te gaan. Ik vind het eigenlijk maar raar dat het zo “vreemd” is als je geen make-up draagt, mensen moeten lekker zelf weten wat ze met hun gezicht doen.

  Liked by 1 person

   1. Vroeger misschien, tijdens mijn pest periode. Maar ik denk sinds 2012 al niet meer. Lekker mijn eigen gang, eigen kledingstijl. Meer dan perfect 🙂 Ik laat ieder ook in zijn/haar eigen waarde, want immers wil ik dat zelf ook 🙂 Liefs

    Like

 2. ik draag wel elke dag make up alleen op zondag meestal niet ik voel me er wel fijn bij. Fijn dat je je zo prettig voelt om geen make up te dragen. Het is het belangrijkste dat je doet waar je je goed bij voelt. Liefs

  Liked by 1 person

  1. Dan is het zeker prima om het te dragen, inderdaad datgene doen waar jij jezelf prettig bij voelt 🙂 Ja ik vind het juist niet fijn als ik make-up draag ^^ Dat ben ik helemaal met je eens! Liefs

   Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s