Interview

Interview #80 Rosita

Vandaag het tachtigste interview, met een super geweldige blogster: Rosita! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super spontane, vrolijke en inspirerende blogger 🙂

  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Mijn naam is Rosita, 34 jaar en ik heb een zoon van 10. Ik woon samen in Brummen. Ik ben momenteel thuis en werk niet. Mijn blog doe ik als hobby.

  1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Ik wilde al heel lang bloggen, maar ik wist nooit waarover. Ik studeerde en liep stage. Dat ging niet goed en ik moest stoppen. Toen ging naar een bijeenkomst van Jelle van Growthinkers en door wat hij allemaal vertelde ben ik begonnen met bloggen. Een paar dagen later stond mijn website online. Dat is nu ruim een jaar geleden.

  1. Hoe kwam je op je blognaam?

Mijn blognaam verwijst naar het pad dat ik volg. Ik moet mijn eigen pad volgen, mijn regels bepalen en volgen. En daarnaast schrijf ik letterlijk regels achter mijn laptop en dat dus vertaald naar het Engels.

  1. Waar schrijf je zoal over?

Ik schrijf over mijn leven met een beperking cerebrale parese, over autisme omdat mijn zoon dat heeft, persoonlijke groei, minimalisme en lifestyle. Ik vind het belangrijk dat mijn blogs positief, maar realistisch zijn. Het leven is niet altijd even makkelijk, maar ik probeer er het beste van te maken. Dit probeer ik mijn lezers mee te geven.

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Alles wat ik leuk en belangrijk vind, komt samen op mijn blog. Ik hou van schrijven, taal, nieuwe dingen leren, koken, foto’s maken en zelfs het onderhouden van mijn website vind ik leuk. Hopelijk kan ik hier iets meer mee dan nu, als hobby. Ik weet alleen nog niet wat.

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Ik sta in het boek Powervrouwen in Beeld en naar aanleiding daarvan stond ik in de lokale krant. De fotografe en schrijfster van het boek, las mijn blog en vroeg mij of ik mee wilde werken aan haar boek. Ik heb laatst gesprekken gehad in de Tweede Kamer, dat was echt heel leuk om te doen.  Dit was naar aanleiding van een blog die ik schreef en een gesprek op Twitter.

En een paar weken geleden was ik aanwezig als ervaringsdeskundige op de Landelijke dag Cerebrale Parese.

  1. Wat hoop je nog te bereiken?

Ik hoop dat ik veel meer mensen mag inspireren en helpen door middel van mijn blogs en ervaringsdeskundigheid. Ook zou ik het leuk vinden om meer leuke samenwerkingen te hebben met bedrijven, het moet uiteraard wel bij mijn blog passen, om zo te laten zien dat je bepaalde producten ook goed kunt gebruiken als je een beperking hebt.

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Dat je altijd jezelf moet blijven, je eigen pad moet volgen. En er valt van zoveel mooie dingen te genieten in het leven. En wil iets niet lukken, dan komt er altijd wel iets anders leuks voor in de plaats.

Super leuk om je antwoorden te lezen meid, het was echt leuk om je te interviewen ❤

Liefs, Demi ❤

Advertisement

14 thoughts on “Interview #80 Rosita

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s