Interview

Interview #79 Laura

Vandaag het negenenzeventigste interview, met een super geweldige blogster: Laura! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super aardige, inspirerende en vrolijke blogger πŸ™‚

  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Mijn naam is Laura en ik ben een 21 jaar oude blogger. Mijn passie voor schrijven op mijn eigen manier is er altijd al geweest, maar hier heb ik pas een paar maanden geleden Γ©cht naar geluisterd. Ik heb toen mijn blog opgericht. Naast bloggen dans ik graag en ben ik graag met familie en vrienden samen. Ik ben momenteel 4e jaars studente Social Studies en ik wil graag werken in de jeugdzorg.

  1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Tijdens de afgelopen zomervakantie heb ik, toen ik zeeΓ«n aan tijd had, nagedacht over mijn passie voor schrijven. Ik wil graag op mijn eigen manier schrijven en wil hierbij zo positief mogelijk zijn. Het is een soort verwerking en “dagboek” voor mezelf, wat het voor mij persoonlijk heel leuk en nuttig maakt. Daarnaast wil ik er vooral anderen mee inspireren. Via deze blog kan ik mij passie voor schrijven kwijt, naast mijn studie en werk.

  1. Hoe kwam je op je blognaam?

Mijn blognaam “Billions of Lives” is ontstaan door het feit dat ik iets wilde betekenen en wilde schrijven voor iedereen. Wie op de wereld dan ook. Mensen zijn voor mij allemaal hetzelfde en ik wil hierbij geen onderscheidt maken op basis van onderwerpen waar personen mee bezig kunnen zijn. Ik probeer daarom zo veel mogelijk te benadrukken dat iedereen uniek is op een positieve manier. De onderwerpen waarover ik schrijf zijn ook daarom zo verschillend.

  1. Waar schrijf je zoal over?

Alles wat ik schrijf is onderverdeeld in verschillende categorieΓ«n, waaronder lifestyle, inspiration, personal, travel, fashion & beauty. Natuurlijk verschillen de artikelen hieronder ook. Ik probeer zoveel mogelijk mijn advies te verwerken in vrijwel ieder artikel. Humor vind ik ook belangrijk om er af en toe in te verwerken. Voorbeelden zijn recepten, verslag van vakanties, tags, beauty favorites, fashion trends, tips om beter te slapen, maar ook wat serieuzere artikelen over onzekerheid en hoe daar mee om te gaan, samenwerken op het werk, jezelf kwetsbaar opstellen en meer.

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Dat het bij mij zo vanzelf gaat en dat ik van anderen terug hoor wat zij aan de blogs hebben. Zo zijn mijn tips en advies vaak handig voor anderen en krijg ik dat als resultaat. Daarnaast is het voor mezelf fijn dat ik kan schrijven vanuit mijn eigen ervaring, mening en meer. Ik hoop nog veel te kunnen betekenen voor anderen. Het houdt me ook bezig, heerlijk.

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Mijn blog is nog zo nieuw, dat ik nog niet veel spannends bereikt heb, helaas. Wel heb ik een aantal vaste lezers die het ook echt heel leuk vinden mijn blog te lezen en daar word ik al enorm blij van. Ook verdien ik al een ieniemini beetje geld met mijn blog, door middel van de advertenties op mijn site via Google Adsense. Ook heb ik al meerdere samenwerkingen gehad met andere bloggers en bedrijven en heb ik producten gekregen voor reviews.

  1. Wat hoop je nog te bereiken?

Wat ik hoop te bereiken is dat ik nog veel en veel meer lezers krijg waar ik iets voor kan betekenen en dat ik nog bekender zal worden. Ook wil ik heel graag nog meer samenwerkingen met andere bloggers en bedrijven, omdat hier vaak iets leuks uit kan ontstaan. Ik sta open voor samenwerking door middel van bijvoorbeeld reviews, gastblogs, interviews en meer.

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Wat ik mijn lezers specifiek wil meegeven is dat ze zich gewoon positief en sterk moeten voelen. Wees blij met hetgeen waar jij gelukkig van wordt en trek je niet te veel aan van anderen. Mijn favoriete quote is: “You were born to be real, not to be perfect”.
Ik hoop mijn lezers te kunnen inspireren en ik ben altijd benieuwd naar hun mening, feedback en vragen!

Super leuk om je antwoorden te lezen girl, het was echt leuk om je te interviewen ❀

Liefs, Demi ❀

16 thoughts on “Interview #79 Laura

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s