Top 3-10

Top 4 alternative bands

Hey Creabea’s,

Ik houd ontzettend veel van muziek en ik luister ook regelmatig naar bands. Ik heb 4 favorieten op het gebied van het alternative genre. Dit houdt voornamelijk rock en metal in, en die ga ik vandaag met jullie delen. In de hoop dat jullie ook fan worden, of om mede fans te ontmoeten ^^

1. Linkin Park

Afbeeldingsresultaat voor linkin park
Link afbeelding

Linkin Park is een band afkomstig uit Amerika. De band telde 6 leden en hun muziekgenre wordt omschreven als alternative rock en metal. Hun liedjes hebben een diepe betekenis en werden melodieus en mooi gezongen door leadzanger Chester Bennington, die vorig jaar juli zelfmoord heeft gepleegd.

Mijn favoriete liedje aller tijden: One More Light

2. Three Days Grace

Afbeeldingsresultaat voor three days grace
Link afbeelding

Three Days Grace is een band afkomstig uit Canada. De band telt 4 leden, waarbij de leadzanger tot 2013 Adam Gontier was, en dit later veranderde in Matt Walst. Hun muziekgenre wordt omschreven als alternative rock en metal. Hun liedjes hebben een diepe betekenis en een ruig randje.

Mijn favoriete liedje aller tijden: I Hate Everything About You

3. Nickelback

Afbeeldingsresultaat voor nickelback
Link afbeelding

Nickelback is een band afkomstig uit Canada. De band telt 4 leden en hun muziekgenre wordt omschreven als alternative rock. Hun liedjes hebben een ruig rockgeluid en zijn bijzondere stem past er heel goed bij. De liedjes worden gezongen door leadzanger Chad Kroeger.

Mijn favoriete liedje aller tijden: Far Away

4. Green Day

Afbeeldingsresultaat voor green day
Link afbeelding

Green Day is een band afkomstig uit Amerika. De band telt 3 leden en hun muziekgenre wordt omschreven als alternative rock en punk. Hun liedjes hebben een ruig rockgeluid en worden gezongen door Billie Joe Armstrong.

Mijn favoriete liedje aller tijden: Back In The USA

Ben jij ook fan van één van deze bands? Welke kende jij nog niet?

Liefs, Demi ❤

16 thoughts on “Top 4 alternative bands

  1. Linkin park is my all time favorite. Super spijtig dat de zanger zelfmoord heeft gepleegd. ‘k vond dat ook een knappe man. 🙂 De muziek die ze tot nu toe maakten schreeuw ik mee in de auto, als niemand mij kan horen.

    Liked by 1 person

    1. Leuk een medefan gevonden te hebben 🙂 Ja, ik vind het echt afgrijselijk… Wou dat het niet waar was. Haha, oh sowieso! Zelfs als er mensen bij zijn hoor, als Linkin Park komt ga ik los 😉

      Liked by 1 person

Een reactie plaatsen