Interview

Interview #78 Grassiëlla

Vandaag het achtenzeventigste interview, met een super geweldige blogster: Grassiëlla! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super aardige, lieve en positieve blogger 🙂

  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Ik ben Grassiëlla, 26 jaar en woon samen met vriend in het heerlijke mediastadje Hilversum. In het dagelijks leven volg ik de voltijd studie Ecologische Pedagogiek aan de Hogeschool Utrecht en ben ik daarnaast parttime werkzaam als flexmedewerker in de kinderopvang bij Partou in Amsterdam. Ik ben gek op boswandelingen, sporten en kinderen. Verder heb ik op dit moment mijn handen vol aan het afstuderen.

  1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Ik startte in eerste instantie een blog omdat ik op zoek was naar een praktische manier die bij mij paste om dingen van me af te kunnen schrijven. Na meerdere dingen geprobeerd te hebben zoals het bijhouden van een dagboek of reflecties. Leek bloggen me niet alleen een hele praktische manier maar ook een dynamische waarbij je, je eigen creaties de vrije loop kon geven.

  1. Hoe kwam je op je blognaam?

Over het algemeen genomen ben ik een sociale en vrolijke miep en ben ik echt een kletsgrage vrouw. Echter op het moment dat ik moet babbelen over mijn gevoelens of emoties, aldus iets wat heel dicht bij mezelf staat, ben ik sneller geneigd om dicht te klappen. Dat ik er nu eindelijk klaar voor was om dit te erkennen en hierover te schrijven en ik geboren ben in het jaar 1991, leek de naam: Shewritesaboutit91 erg toepasselijk.

  1. Waar schrijf je zoal over?

Ik schrijf voornamelijk over persoonlijke dingen, gedachten en emoties maar ook over van alles wat zich in mijn leven afspeelt.

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Het leukste aan bloggen vind ik de vrijheid van eigen meningsuiting die je hebt. Je eigen gedachtes, je eigen creaties, tja zo’n beetje je eigen alles eigenlijk. Bloggen is YOU and only YOU.

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Dat mensen mijn artikelen überhaupt ook lezen. Zoals ik eerder aangaf ben ik in eerste instantie een blog gestart om ‘puur’ lekker van me af te kunnen schrijven. Ik heb eigenlijk nooit de intentie gehad om te bloggen voor de volgers, likes of het geld. Naarmate ik meer begon te schrijven en mensen mij tips of complimenten gaven vond ik dit toch wel een beetje leuk.  Maar mijn eerste uitgangspunt heeft het niet.

  1. Wat hoop je nog te bereiken?

Uiteindelijk hoop ik dat mensen niet alleen mijn artikel lezen maar mij ook  meer tips kunnen geven over mijn ervaringen. Ik ben van mening dat zolang je open minded bent je altijd van een ander kan leren. En dat is iets wat ik super graag nog zou willen, kennis delen, kennis vermenigvuldigen, kennis krijgen.

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Hahah, filosofisch gezien zou ik zeggen: ”Onthoud alles:” Ook als de herinneringen je hart knijpen. Omdat de pijn van al jouw ervaringen jou juist maken tot de prachtige persoon die jij nu bent. Zonder ervaring ben je slechts een lege pagina, een leeg notitieboekje, een ontbrekende lyric. Wat je dapper maakt, is je bereidheid om door het ingewikkelde leven te leven en je hoofd de volgende dag weer hoog te houden. Iedereen is prachtig op haar/zijn eigen manier with and without your flaws. Laat je daarom nooit definiëren door iemand anders, maar wees de beste versie van jezelf. Want goed is goed genoeg!

Super leuk om je antwoorden te lezen girl, het was echt leuk om je te interviewen ❤

Liefs, Demi ❤

14 thoughts on “Interview #78 Grassiëlla

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s