Blogger's posts

Mab | Doodling

Hallo allemaal!

Ik ben Mab van het blog MaBeautility en ben zeer vereerd dat ik op dit blog van Creabeaatje34 een gastartikel mag komen schrijven. In dit artikel zal ik jullie alles vertellen over doodles. Althans: ik zal jullie een paar voorbeelden laten zien. Deze kunnen jullie gebruiken ter inspiratie. Ik zal ze niet al te moeilijk maken😉!

Zoals jullie misschien op zullen merken, werk ik maar met drie kleurpotloden:

– Geel
– Rood
– Bruin

Dit heb ik gedaan om de doodles in één thema te houden en is ook nog eens zeer uitdagend. Dus pak je potlood en ga aan de slag 😉!

Ik begin met het makkelijkste, namelijk een boek. Omdat ik een beperkt aantal kleuren gebruik is het een aanrader om kleuren te combineren. Zo kun je kleuren opbouwen, maar ook diepte en schaduw creëren:

Nu iets moeilijker en vooral heel leuk, namelijk een regenboog! Een tip voor je doodles is om er kleine hartjes of wolkjes bij te tekenen. Zo krijgt het plaatje net even dat beetje extra!

Nu volgt een kleine doodle familie: twee theekopjes en een theepotje. Deze doodles zijn extra vrolijk, omdat ze allemaal een gezichtje hebben:

Nu volgt een doodle van een potlood. Onthoud dat een doodle nooit perfect hoeft te zijn. Sterker zelfs: binnen enige grenzen is hoe slordiger hoe leuker!

En last but not least een banner. Als je wilt weten hoe ik deze stap voor stap heel eenvoudig maak, kun je op mijn engelstalige blog MaBeautility terecht!

Ik hoop dat deze blogpost jullie een beetje geïnspireerd heeft! Dit is het eindresultaat!

Dank jullie wel voor het lezen en vergeet niet om het artikel een sterretje te geven als je het leuk gevonden hebt❤!

Xxx Mab.

14 thoughts on “Mab | Doodling

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s