Top 3-10

Top 3 automerken

Hey Creabea’s,

Sinds ik mijn rijbewijs heb, heb ik al in veel verschillende auto’s gereden. Ik heb weleens auto’s geleend van familieleden, weleens in auto’s van vrienden gereden en weleens auto’s gehuurd voor een ritje. Ik heb toch wel een lichte voorkeur voor bepaalde auto’s.

Ik mag dan wel vrij lang zijn, maar ik vind kleine auto’s erg fijn. Je hebt overal goed zicht op, ze verbruiken niet veel benzine en kosten niet veel qua wegenbelasting. Het passen qua beenlengte is dan wel even een dingetje, maar daar heb je gelukkig een verstelbare stoel voor πŸ˜‰

Maar wat zijn dan precies mijn favoriete automerken? Dat ga ik je nu vertellen. Ik heb in de onderstaande auto’s vele malen gereden, en vind het dan ook fijne auto’s die gemakkelijk in gebruik zijn en ideaal zijn voor het verminderen van je autokosten. Dus, laten we er snel doorheen gaan, maar niet te snel hΓ©, denk om de maximum snelheid πŸ˜‰

1. Suzuki

Afbeeldingsresultaat voor suzuki logo

Afbeeldingsresultaat voor suzuki alto

Een fijn autootje. Ze zijn over het algemeen niet erg groot, maar dat vind ik juist wel prettig. Ze rijden voortreffelijk en zijn sowieso ideaal voor beginnende automobilisten.

2. Daihatsu

Afbeeldingsresultaat voor daihatsu logo

Afbeeldingsresultaat voor daihatsu cuore

Een heel fijn autootje. Ze hebben een fijne grootte, en hebben veel zicht door de platte achterkant. Ze rijden voortreffelijk, rijden heel zuinig en zijn ideaal voor beginnende automobilisten.

3. Hyundai

Afbeeldingsresultaat voor hyundai logo

Afbeeldingsresultaat voor hyundai atos

Een fijn autootje. Deze auto bijvoorbeeld wordt vaak door ouderen aangeschaft, gezien er een hoge instap is. Ik vind het een fijne gedachte dat een autofabrikant hier aandacht aan besteed. Het is verder een fijn autootje om in te rijden, ook vrij klein en wederom ook ideaal voor beginnende automobilisten.

Wat is jouw favoriete automerk en waarom?

Liefs, Demi ❀

16 gedachten over “Top 3 automerken

  1. Haha, ik had er vroeger ook echt totaal niets mee. Nu ook niet echt want een auto dat rijdt is meer dan voldoende, maar met een rijbewijs en familieleden en vrienden met auto’s, ja dan rijd je in verschillende merken en dan krijg je lichte voorkeuren haha. Ah dankjewel, leuk om te horen ^^ Liefs

   Like

 1. Mijn favoriete is de Volkwagen UP. Het voelt alsof je zweeft. Leuk dat je wel eens met vrienden hebt meegereden, volgens mij hebben wij dat nooit gedaan. Jammer 😦 Ik vind het juist super leuk om mensen mee te nemen in de auto. Iedereen die met mij meerijd is in goede handen.

  Liked by 1 persoon

  1. Ah ook leuk πŸ™‚ Klinkt leuk alsof je zweeft haha. Nee je las het verkeerd, ik zei: ‘Ik heb weleens auto’s geleend van familieleden, weleens in auto’s van vrienden gereden en weleens auto’s gehuurd voor een ritje.’ Niet bij ze, maar weleens een auto van iemand geleend omdat diegene gedronken had en ik diegene naar huis bracht. Dat is één keertje gebeurd. Ik ben nog nooit met een vriend/vriendin meegereden. Alleen eens met een klasgenoot naar Walibi, maar had toen geen andere keuze

   Like

   1. Het is goed dat je dan de plaats van de BOB overneemt. Ik stap zelf wel bij iedereen in de auto die ik goed ken. Het is leuk om samen te rijden, lekker meezingen op muziek.

    Liked by 1 persoon

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s