Interview

Interview #77 Maartje

Vandaag het zevenenzeventigste interview, met een super geweldige blogster: Maartje! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super aardige, vrolijke en creatieve blogger 🙂

  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Ik ben 42 (nou ja, bijna 43 maar ik profiteer nog even van mijn jeugdige 42 haha) Ik heb een zoon van 14 en na ruim 10 jaar alleenstaand moeder te zijn geweest heb ik sinds een jaar een man met wie we naar Maleisië zijn vertrokken. Om precies te zijn naar Kuala Lumpur. Wat ik daar zoal doe, vertel ik allemaal op mijn blog!

  1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Ik ben van jongs af aan al bezig met schrijven, verhaaltjes, verslagen en boekjes maken. Ik schreef kilometers verhalen aan mezelf via email. Als een soort dagboek. Ja klinkt een beetje raar haha. Nu ik wat meer tijd en innerlijke rust heb gevonden, er veel gebeurd en we veel reizen, had ik meer behoefte dat allemaal te delen. Ikzelf vind het zelf allemaal best heel bijzonder. Zo vang ik twee vliegen in een klap, ik kan lekker schrijven en óók meteen delen!

  1. Hoe kwam je op je blognaam?

Heel eenvoudig eigenlijk. Ik heb 16 jaar in Frankrijk gewoond waar “Maartje” met de Franse slag is afgerond naar zoiets als “Maardjiieeee”. Maar dat is een beetje lastig als blog naam. Dus werd het Maargy. Simpel en klinkt vertrouwd en dekt meteen de lading, want het is uiteindelijk mijn persoonlijk blog. 🙂

  1. Waar schrijf je zoal over?

Over onze vakanties, weekendjes weg en leuke spots om te bezoeken in Zuid-oost Azië & Frankrijk. Maar óók over mijn persoonlijke leven. Je kan natuurlijk wel veel reizen en pad zijn maar de reizende persoon erachter heeft ook gewoon alledaagse hersenspinsels, bezigheden en bovendien een puber in huis! Dus ook daar schrijf ik over in de vorm van columns of persoonlijke schrijfsels. Met een korreltje humor.

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Vooral het schrijven en delen natuurlijk, maar ik heb ontzettend veel plezier in het leren van nieuwe dingen. En als nieuwe blogger wordt je daarmee op je wenken bediend. Van SEO, HTML, JavaScript, leads en eigenlijk het hele bloggers vakjargon wist ik weinig of beter gezegd niets. Deze marketing, esthetische en technische kant van je blog beheren maakt het lekker spicy en nooit saai. Ik kan ik er hele dagen zoet mee zijn en ik denk zelfs nog wel jaren!

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Zoveel lezers, volgers en enthousiaste reacties! Echt geweldig dat mensen blij worden van mijn lettertjes!

  1. Wat hoop je nog te bereiken?

Als ik echt even lekker weg mag dromen dan zou ik uiteindelijk graag een boek uitgeven. Met mijn levensverhaal. Ik heb eigenlijk best een ongewoon leven tot nu toe en dat komt meeren deels door mijn eigen keuzes die ik met lef en uit ondernemingslust maak. Meestal gaat dat goed en geniet ik van de nieuw ontstane situatie en soms niet. Maar dan heb ik weer wat geleerd zal ik maar zeggen. Dus, dat boek, dat komt er! Haha.

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Life starts at the end of your comfort zone.. Ga naar buiten, doe dingen die je nog nooit gedaan hebt maar blijf dicht bij jezelf!

Super leuk om je antwoorden te lezen, het was echt leuk om je te interviewen ❤

Liefs, Demi ❤

16 thoughts on “Interview #77 Maartje

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s