Award

2x Award nominaties

Hey Creabea’s,

Ik ben een geruime tijd geleden door twee lieve bloggers genomineerd voor twee verschillende awards. Ik was het alweer helemaal vergeten, maar zag het nog in mijn concepten staan. Daarom vandaag de twee awards voor jullie!

Genomineerd door Maya voor The Blogger Recognition Award

De bedoeling is dat je verteld over hoe en waarom je bent begonnen met bloggen en twee adviezen die je hebt voor beginnende bloggers. 

Hoe en waarom ik ben begonnen met bloggen:

Mijn passie was altijd al schrijven, gepaard met lezen. Ik kreeg ooit een boek, Dat Heb Ik Weer van Carry Slee. In dat boek had het hoofdpersonage een blog, en ik bedacht me dat dat de ideale manier was om mijn verhalen vorm te geven via het internet. Ik zocht op verschillende sites en keek op blogs, en kwam uiteindelijk terecht bij WordPress. Ik was blij het platform gevonden te hebben om mezelf te uiten, anderen te verblijden met mijn artikelen en zelfs een inspiratiebron te zijn. Dankzij dat boek, begon ik mijn blog, mijn stukje internet.

Twee adviezen voor beginnende bloggers:

1. Blog zoals jezelf, en over datgene wat je leuk vind of interesseert. Als je jezelf blijft, straal je dat ook uit, en daarmee inspireer je de mensen. Je hoeft niets te doen wat je niet wilt, het is van jou. Laat jezelf zien, zoals jij bent.

2. Wees geduldig, volgers komen vanzelf. Hoe langer je blogt, hoe beter je artikelen worden, hoe meer interesse mensen gaan tonen. Je kunt altijd andere blogs volgen en reacties achterlaten, zodat men je blog ontdekt. Maar wees uniek, dat maakt je sterk.

computer, desk, email

Genomineerd door MaBeautility voor The Liebster Award

De bedoeling is dat je de 10 gestelde vragen beantwoord.

1. Welk boek lees je nu? Deel een quote uit dat boek.

Helaas ben ik op dit moment niet in een boek aan het lezen. Ik heb het zo druk met de examens dat ik hier helaas geen tijd voor heb.

2. Wie is het meest invloedrijke persoon/leider die het meeste invloed had op jouw leven? Waarom?

Carry Slee denk ik dan. Niet echt dat ze heel invloedrijk was op mijn leven, maar door een boek van haar ben ik begonnen met bloggen en daardoor ook weer meer met het schrijven van verhalen en dus ook het doorzetten van mijn boeken.

3. Als je het meest invloedrijke persoon zou kunnen ontmoeten (verleden of heden, wie zou het zijn en waarom)?

Annie MG Schmidt had ik graag eens willen ontmoeten. Ze had een unieke schrijfstijl en wist hele leuke kinderverhaaltjes te schrijven. Een groot gemis in de schrijverswereld.

Pen on Notepad Paper

4. Wat is jouw favoriete compliment die je over jezelf hebt ontvangen?

Dat ik een hele fijne schrijfstijl heb, emoties heel mooi kan verwoorden en een verhaal echt kan overbrengen alsof je het zelf meemaakt.

5. Is er iets dat je aan jezelf zou willen veranderen?

Nee, ik ben heel tevreden met wie ik ben en hoe ik eruit zie. Ik ben goed zoals ik ben. Ik heb een heel groot hart, houd van schrijven en zie er goed uit.

6. Wat zijn de veranderingen die je hebt meegemaakt in jezelf en ben je daar trots op?

Jazeker, ik ben bijvoorbeeld afgevallen, heb hele fijne nieuwe vrienden gemaakt door een groot avontuur aan te gaan, ik heb doorgezet mijn boeken uit te geven en weet wat ik met mijn toekomst wil gaan doen.

Red and Green Tree Leaves on a Sunny Day

7. Waarom ben je gaan schrijven?

Omdat ik graag mijn verhalen kwijt wilde, werelden wilde creëren waarin ik alles zelf kon bepalen en waarin ik emoties kon uitschrijven alsof ik ze zelf zou meemaken. Schrijven is mijn passie, en ik houd er enorm veel van.

8. Geef jezelf een slogan.

Schrijven is een weg naar je eigen wereld, een creatieve en fantasierijke wereld waarin je alles mag bepalen en waarin alles goed genoeg is.

9. Wat betekent succes voor jou?

Een groot hart hebben en mensen hebben die om je geven en graag naar jou toekomen voor advies. In mijn ogen heb je dan succes behaald omdat je goede tips geeft, altijd voor anderen klaarstaat en tijd voor ze wilt vrijmaken.

artistic, blossom, bright

10. Wie ben jij? (Schrijf zoveel als je zelf wilt)

Ik ben een passievolle meid die houdt van schrijven, skateboarden, boksen, gamen, lezen en pretparken bezoeken. Ik ben geen doorsnee meid, maar juist een stoerdere variant. Ik houd van zwart en paars, houd van dieren en muziek.

Super bedankt voor de awards meiden! Ik heb ze met veel plezier ingevuld en hoop dat jij ze met veel plezier hebt gelezen ❤

Liefs, Demi ❤

28 thoughts on “2x Award nominaties

   1. Trouwens, ik las in mijn gastartikel op je blog dat je interview 25 januari online komt. Maar wat ik eigenlijk bedoelde was of je een gastartikel wilde schrijven voor de 25e en dan zou ik je ook nog apart interviewen ^^ Is dat nog haalbaar voor jou of wordt dat lastig? Sorry voor de miscommunicatie hierin meid ♡ Liefs

    Like

   2. Had je trouwens je gastblog al gestuurd? Dan kan ik hem vandaag nog even inplannen, maar had nog niet op mijn mail gekeken en heb daar morgen helaas geen tijd voor ^^ Liefs

    Like

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s