Storytime

Storytime: Ik als Demore Bosman

Hey Creabea’s,

In deze serie ga ik wat dieper in op persoonlijke verhalen die ik heb meegemaakt. Dus vandaag het zesde artikel in deze serie: Ik als Demore Bosman.

Al sinds mijn twaalfde ben ik verzot op het schrijven van verhalen. Het was die ene zomervakantie dat ik me kapot verveelde. Ik zou naar de middelbare school toegaan en zag er best tegenop. Ik was klaar voor een nieuwe start, maar wist niet wat ik er precies zou aantreffen, of ik er op mijn plek zou zijn. Ik bedacht dat ik graag een verhaal wilde schrijven, iets over een meisje dat naar de middelbare school zou gaan. Ik ging achter de computer zitten, opende word en begon te schrijven.

blogging, computer, desk

Sinds dat moment had ik het schrijfvirus te pakken. Ik kon niet stoppen. Schrijven was datgene wat ik het allerliefst deed. Ik schreef bladzijden vol, maar stopte toen in 2013 mijn examens begonnen. Ik ging datzelfde jaar na het behalen van mijn examens naar een vervolgopleiding toe. Hier duurde het nog een vrij lange tijd alvorens ik het schrijven weer zou oppakken.

Op 3 augustus 2014 besloot ik allereerst een blog aan te maken. Dit leek me het perfecte platform om mijn verhalen op te delen en te schrijven. Ik besloot na een tijd mijn blog te veranderen, gezien er niet veel lezers op af kwamen. Dat leverde meer bezoekers op, maar de verhalen verdwenen niet volledig. Dat was nu eenmaal een deel van mij.

blogging, blur, business

Maar toen ik eind 2014/begin 2015 gedwongen werd te stoppen, had ik tot na de zomervakantie niets te doen. Ik begon meer te bloggen, maar daar haalde ik voor mezelf niet genoeg uit. Dat was het moment dat ik besloot mijn boeken te gaan schrijven. Doordat ik zoveel tijd had, schreef ik iedere dag, bijna de hele dag. Ik had algauw mijn eerste boek af, en ook al vrij snel mijn tweede. Ik begon aan mijn derde, en bracht in juni 2015 mijn eerste boek uit. Deel 1 van de vijfdelige serie Leven Vol Emoties, onder mijn pseudoniem Demore Bosman.

Waarom die naam? Is een vraag die ik best vaak krijg. De achternaam Bosman vind ik erg mooi, waarom weet ik niet. Mijn voornaam Demi heb ik een beetje vervormd, wat chiquer laten klinken. Een soort naam die je doet wegdromen terwijl je leest. Als mijn boeken dat uitstralen, dan wil ik dat mijn naam dat ook doet. En zo plakte ik de twee aan elkaar. Ik was meteen tevreden. Dit is mijn schrijversnaam, en dit past volledig bij mij.

Toen heb ik 2 jaar lang geen ander boek uitgebracht. De verkoopcijfers bleven erg laag en ik stelde het uitbrengen van de andere boeken uit. Wel schreef ik de boeken vier en vijf, en was ik voor het begin van 2017 klaar. Toen werd ik genomineerd voor de jaarprijs, en kreeg ik toch de drang een tweede boek uit te geven. Dus in april 2017 deed ik dat. Niet veel later daarna, volgden in juni achtereenvolgens de boeken 3, 4 en 5. Mijn serie, was compleet.

Ik ben nu uiteraard nog enorm druk met het schrijven van nieuwe boeken. Zo ben ik met drie fantasy boeken bezig, een horror, een thriller en een roman. Ja, ik ben een bezige bij. Eigenlijk lopen de boeken door elkaar. Het is maar net waar ik op dat moment inspiratie voor heb. Ik schrijf dus eigenlijk elke dag wel een beetje aan de boeken. Zodra ik ze gereed heb voor publicatie zal ik dat uiteraard mededelen, en ik hoop dat het snel zal zijn 🙂

hand, notebook, outdoors

Schrijven is voor mij echt een wereld waarin ik mezelf kwijt kan. Een wereld die je zelf kan creëren, een wereld waarin jij alles bepaald. Een wereld die je zo mooi kunt maken als je zelf wilt, waarin je de spanning op elk gewenst moment kunt toevoegen en waarbij je emoties kunt uitschrijven alsof je ze zelf meemaakt. Schrijven is een reis naar fantasie, een wereld waar je graag wilt zijn. Zo mooi als een parel is, zo mooi is het schrijven. Deze passie hoort bij mij, en zal dat ook altijd blijven doen. Een schrijfster, dat ben ik.

Liefs Demi ❤

20 thoughts on “Storytime: Ik als Demore Bosman

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s