Interview

Interview #75 Chelsey

Vandaag het vijfenzeventigste interview, met een super geweldige blogster: Chelsey! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super aardige, stijlvolle en creatieve blogger 🙂

  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Hey hoi! Ik ben Chelsey Meijners en ik ben een 21 jarige blogger uit Alkmaar. Ik studeer Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam en bloggen is mijn grootste hobby. Dit doe ik al 3 jaar met veel liefde. Daarnaast sport ik graag, ga ik regelmatig naar concerten en spreek ik graag af met mijn vriend en vriendinnen.

  1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Een vriendinnetje van mij was een blog begonnen en zelf las ik graag blogs. Ik mocht echter niet een artikel schrijven op de blog van die vriendin, dus besloot ik maar zelf een aan te maken. Ik ben ook gek op fotografie en schrijven, dus bloggen leek mij helemaal mijn ding.

  1. Hoe kwam je op je blognaam?

Om heel eerlijk te zijn, vind ik mijn blognaam (Life as Chelsey) niet zo heel origineel. Dit was gewoon het eerste wat in mij opkwam toen ik zat na te denken over een naam.

  1. Waar schrijf je zoal over?

Mijn blog gaat over van alles en nog wat. Voornamelijk over mijn leven, vandaar ook de naam Life as Chelsey. Ik schrijf over dingen die ik heb meegemaakt, zowel leuke dingen als minder leuke dingen. Ik geef graag mijn mening over verschillende producten en diensten. Tot slot vind ik het ook leuk om bepaalde topics aan het licht te stellen en wil ik andere mensen inspireren.

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Ik vind eigenlijk bijna alles wel leuk aan het bloggen. Ik ben gek op schrijven en fotograferen. Daarnaast vind ik het ook superleuk om andere bloggers te leren kennen.

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Momenteel krijg ik super veel samenwerkingen en dit had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Het was even stil op mijn blog en er zijn zoveel mooiere en grotere bloggers, dat ik nooit had verwacht dat een bedrijf als bijvoorbeeld Hunkemöller mij zou benaderen voor een samenwerking. Alleen maar tof natuurlijk! 🙂 Daarnaast ben ik door mijn blog ook een stuk zelfverzekerder geworden. Ik had nooit verwacht dat dat zou kunnen door een blog!

  1. Wat hoop je nog te bereiken?

Ik zou graag meer unieke bezoekers willen bereiken in de maand en meer volgers natuurlijk. Het lijkt mij ook heel tof om een keertje ergens te mogen overnachten voor mijn blog.

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Do what you love, love what you do! Ik werd voorheen altijd een beetje belachelijk gemaakt met mijn blog. ”Daar bereik je toch niks mee. Zonde van je tijd!” maar ik ben al een stuk verder gekomen dan verwacht. Het zou ook niet moeten uitmaken wat anderen van iets vinden. Zolang jij er plezier in hebt, is het goed! De enige mening die telt, is die van jezelf. Laat je door niks en niemand tegenhouden.

Super leuk om je antwoorden te lezen girl, het was echt leuk om je te interviewen ❤

Liefs, Demi ❤

14 thoughts on “Interview #75 Chelsey

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s