Interview

Interview #74 Lorien

Vandaag het vierenzeventigste interview, met een super geweldige blogster: Lorien! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super vrolijke, lieve en creatieve blogger πŸ™‚

  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Hallo, ik ben Lorien, een meisje van 18 jaar. Ik woon in BelgiΓ«, in Vlaams-Brabant en ga binnenkort psychologie studeren. Ik hou van make-up, muziek, YouTube, lezen en schrijven, dansen en over het algemeen dus creatief bezig zijn!

  1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Ik hou enorm van schrijven en in plaats van gewoon wat te schrijven in een boekje, wat trouwens ook wel leuk is, leek het me wel fijn om mijn schrijfsels te delen met andere mensen. Toen ik de boeken van Zoella las, waarin het hoofdpersonage blogt, werd ik nog sterker gemotiveerd om zelf een blog te beginnen.

  1. Hoe kwam je op je blognaam?

Het zoeken van een naam heeft niet echt lang geduurd. Ik wou iets positief en omdat ik anoniem blog, kon het niet iets zijn met mijn naam in. Mijn blognaam werd Give A Smile Everyday, omdat ik het een mooi idee vind om mensen te doen glimlachen en omdat ik vond dat dat wel leuk klonk. Sinds kort werk ik ook met een pseudoniem. Lorien is dus niet mijn echte naam. Ik vind het gemakkelijker schrijven zo en ben zeker tevreden met die keuze.

  1. Waar schrijf je zoal over?

Ik schrijf eigenlijk over alles wat me bezighoudt en waarin ik me interesseer. Zo doe ik af en toe een review, deel ik enkele gedichtjes of schrijf over de boeken die ik gelezen heb. Ook schrijf ik bijvoorbeeld over dingen die in mijn gedachten rondzwerven, zoals mensen plaatsen in vakjes. Heel gevarieerd dus.

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Wat ik het leukste vind aan bloggen is dat je zelf kan kiezen waarover en wanneer je schrijft. Je hebt het bloggen volledig zelf in de hand en je kan dus schrijven over dingen die je echt enorm leuk vindt. Wat ik ook fijn vind, is dat ik mijn gedachtes en ideeΓ«n met andere mensen kan delen en meningen kan uitwisselen met andere personen. Ik vind het ook boeiend om te zien hoe mensen over bepaalde dingen denken.

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar dat mensen wel degelijk mijn blog lezen en erop reageren. Toen ik de 200 volgers haalde, was ik al helemaal verbaast! Dat mijn blog blijft groeien vind ik ook geweldig en ik had nooit gedacht dat bloggen echt zo belangrijk voor me zou worden. Ik sta er ook altijd van versteld dat mensen willen gastbloggen voor op mijn blog of dat ik iets mag schrijven voor hen. Dus heel erg bedankt Demi.

  1. Wat hoop je nog te bereiken?

Op vlak van mijn blog ben ik behoorlijk tevreden. Ik zou wel graag eens een samenwerking aangaan met een bedrijf, zodat ik eens voor een keertje weet hoe dat in zijn werk gaat. Ik denk dat bloggen voor mij altijd een hobby gaat blijven, en daar ben ik heel blij mee.

Zoals je waarschijnlijk wel al doorhebt, hou ik enorm van schrijven en ik hoop ooit mijn eigen boek uit te brengen. Dat zou ik echt geweldig vinden!

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Laat je vooral nooit tegenhouden en blijf altijd in jezelf geloven. Dat is niet altijd gemakkelijk, maar het helpt wel. Laat je niet ontmoedigen en geloof in je dromen. Werk slim, niet per se hard, en blijf proberen. Deze raad kan je op elk vlak toepassen, denk ik. Oh, en laat iemand glimlachen vandaag en elke dag. πŸ˜‰

Super leuk om je antwoorden te lezen girl, het was echt leuk om je te interviewen ❀

Liefs, Demi ❀

18 thoughts on “Interview #74 Lorien

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s