Top 3-10

Top 5 baksels

Hey Creabea’s,

Ik ben dol op bakken, en dan vooral baksels die een bakvorm vereisen. Er zijn 5 soorten baksels die ik echt super graag bak. Dat noem ik ook wel mijn lievelingsbaksels. Welken dat zijn? Dat ga ik je nu vertellen πŸ™‚

1. Cookies

Brown Pastry

Ik maak graag verschillende soorten koekjes in verschillende soorten vormen. Ik heb vele uitsteekvormpjes in mijn bezit, en nadat ze gebakken zijn versier ik ze dan ook graag. Zeker met de Kerst maak ik altijd mijn befaamde kerstkoekjes πŸ™‚

2. Cupcakes

blur, cakes, chocolate

Het leukste vind ik de vormpjes waarin de cupcakes gedaan worden, deze hebben altijd zulke leuke patronen. Tevens is het versieren van cupcakes altijd enorm leuk! Je kunt allerlei leuke versiersels toevoegen, en laat ik daar nu net enorm veel van houden.

3. Macarons

background, black, colors

Macarons zijn amandelkoekjes (knapperig van buiten, chewy van binnen) met een vulling. Ik vind het altijd erg leuk om de koekjes op elkaar te drukken en een gelijke dikte van de crème te creëren. Ook kun je ze in allerlei kleuren maken, en dat is ook super leuk!

4. Popcakes

stock photo, shadow, food, candy, sugar, sweet, color, two, sticks, treat, sprinkles

Hoe leuk is het om een bolletje op een stokje te eten? En ze vervolgens te dopen in een saus of glazuur topping met leuke versiersels? Je hebt er wel een speciale popcake maker voor nodig, maar het proces van maken is zo enorm leuk!

5. Whoopies

stock photo, food, baking, fun, chocolate, birthday, happy, peanuts, whoopies

Whoopies zijn een soort cakejes met een vulling ertussen. Ik vind het altijd erg leuk om de koekjes op elkaar te drukken en een gelijke dikte van de crème te creëren.  Tevens is het ook super leuk om ze extra te versieren.

Wat is jouw lievelingsbaksel? En waarom?

Liefs, Demi ❀

 

14 gedachten over “Top 5 baksels

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s