Interview

Interview #71 Sherry

Vandaag het eenenzeventigste interview, met een super geweldige blogster: Sherry! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super creatieve, vrolijke en aardige blogger 🙂

Fotografe: Lutske Veenstra
  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Ik ben Sherry. Ik studeer rechten. Ik blog al ruim 14 jaar. Ik begon met een boekenblog. Na een tijdje kwam ik bij een aantal magazines terecht. Het laatste grote magazine was Virtual Beauty. Na ruim jaren bij verschillende magazines gewerkt te hebben werd het tijd om voor mezelf te beginnen. Mijn hoofd zit vol met verhalen en dat wilde ik kwijt op mijn blog.

  1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Mijn hoofd zit vol met verhalen en ik dacht dat het wel cool was om mijn hersenspinsels te delen met mensen. Het beviel mensen zeker. Ik wist niet dar er naast mij nog zoveel boekenfans waren. Ik hield ook van tijdschriften en ik blogte al 4 jaar voor mezelf. Nadat ik bij diverse tijdschriften had gewerkt en bij een zelfs alles mocht overnemen (redactie). besloot ik om voor mezelf te beginnen. Ik had het gevoel dat ik iets miste. Een platform voor beauty & boekenliefhebbers was er destijds niet echt.

  1. Hoe kwam je op je blognaam?

Toen ik nog werkzaam was bij virtual beauty ontdekte ik dat lezers het meeste hielden van boeken en beauty. Ik besloot toen om het zusterblog Beauty & Books magazine op te richten.

  1. Waar schrijf je zoal over?

Mijn blog is een manusje van alles: boeken, beauty, fashion, rechten, food en waargebeurde verhalen. Soms ook meer dan dat.

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Dat ik mijn ei kwijt kan. Dat ik de lezers iets kan leren of  blij kan maken met een winactie. Ik krijg veel respons en dat voelt echt goed.

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Dat ik zelfs samenwerkingsverzoeken uit het buitenland had gekregen. Ook allemaal gave uitnodigingen van grote beauty en uitgevers uit diverse internationale landen. Ik houd jullie nog op de hoogte hiervan ik mag nog niet veel zeggen. Er komt iets leuks aan…

  1. Wat hoop je nog te bereiken?

Ik ga binnenkort vloggen. Ik hoop ook actief te worden op YouTube.

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Maak je dromen waar en doe waar je gelukkig van wordt.

Super leuk om je antwoorden te lezen girl, het was echt leuk om je te interviewen ❤

Liefs, Demi ❤

14 thoughts on “Interview #71 Sherry

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s