School

School Update: Examens

Hey Creabea’s,

Even weer een korte update van mij met betrekking tot mijn examens. Ik heb in de vorige maand het examen Nederlands lezen/luisteren en rekenen gehad. Volgende week heb ik mijn Duits lezen/luisteren examen en de week erna Duits schrijven. Ook komen er nog spreken en gesprekken plus een presenteren examen aan voor Duits, Engels en Nederlands. Waarvan ik de presentaties deze week en volgende week heb van Engels en Nederlands.

Ik heb de toetsweek van november goed gemaakt. Ik heb de cijfers al terug, maar ik heb besloten alle examen- en toetscijfers in één keer te delen zodra alles bekend is, gezien het minder cijfers zijn dan voorgaande jaren.

Rond de tweede week van februari zal mijn stage beginnen. Waar ik ga stage ga lopen weet ik nog niet. Ik zal het zodra het begint, en ik een stageplaats gevonden heb, wat meer vertellen over de plaats en de werkzaamheden die ik daar zal gaan vervullen.

Na mijn examens en stageperiode hoop ik dan toch echt mijn diploma in ontvangst te mogen nemen. Wat ik daarna ga doen weet ik nog niet zeker. Ik heb wel ideeΓ«n, maar ik weet nog niet hoe ik dit wil gaan uitwerken. Ik hoop jullie hier later mee over te kunnen vertellen.

Voor nu wens me veel succes met mijn aanstaande examens, en ik ga zeker mijn best doen een paar mooie cijfers binnen te halen πŸ™‚

Liefs, Demi ❀

34 thoughts on “School Update: Examens

      1. Dank je wel lieverd voor je woorden πŸ™‚ en ja ze zijn zeker gemeend vanuit mijn hart. Wees maar trots op jezelf, dan verdien je Liefs ❀

        Liked by 1 person

Een reactie plaatsen