Interview

Interview #70 Charlène & Lisa

Vandaag het zeventigste interview, met 2 super geweldige blogsters: Charlène & Lisa! Ik vond het super om ze te interviewen. Ze zijn twee super creatieve, lieve en aardige bloggers 🙂

1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Hallo wij zijn Lisa en Charlène. Samen zijn we de bloggers van Mirabella, wat binnenkort 9 AM TALK gaat heten. Demi vroeg of we mee wilden doen met een interview en het leek ons super leuk, dus hebben we een paar vragen beantwoord.

Hai! Ik ben Charlène en ik ben 16 jaar oud. Ik zit op tennis en ik speel piano en voor de rest vind ik het leuk om met fashion/ontwerpen bezig te zijn en natuurlijk ook met bloggen.

Hi, Ik ben Lisa ik ben 15 jaar en houd er van om nieuwe trends, mensen, eten, films en allerlei andere dingen te ontdekken!

2. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Het begon op de basisschool in groep 7. Ik vond mode altijd wel een leuk onderwerp en startte me eigen clubje op met me beste vriendin. Later in groep 8 ben ik mijn eigen website gaan maken met een paar vriendinnen van mij. Op de middelbare school ben ik alleen verder gegaan met de site, maar ik wilde er graag iemand bij hebben dus vroeg ik aan Lisa of ze mee wilde doen.

Charlene en ik zaten in de eerste klas naast elkaar, char had ooit al een blog gehad en vertelde me hierover. Toen kwam zij met het idee om er samen een te beginnen en mij leek dat wel leuk.

3. Hoe kwam je op je blognaam?

Ik heb verschillende blog namen gehad bijvoorbeeld: xocharliece, maar Mirabella kwam omdat het leuk klonk. Maar binnenkort gaat het veranderen naar 9 AM TALK

We hebben al meerdere blognamen gehad, eerst xocharliece, dat was eigenlijk gewoon een samenstelling van onze namen. Vervolgens werd het mirabella, deze naam vonden wij leuk omdat het weer totaal anders was, dit had verder niks met onze namen of iets te maken. En nu hebben we voor de naam 9 AM TALK gekozen, omdat dit clean is en het meteen aangeeft hoe laat we een bericht posten!

4. Waar schrijf je zoal over?

Ik schrijf over fashion/trends, lifestyle, beauty en nog veel meer. Ook geef ik je tips over van alles en nog wat. Bijvoorbeeld: waar je een hele leuke outfit kan scoren voor een goedkoop prijsje.

Veel verschillende dingen, ik schrijf vooral over fashion, ik doe bijvoorbeeld een trend watch, en ook schrijf ik over outfit essentials. Ik schrijf ook veel over food, en dan recepten, tips of aanbevelingen. Ook doe ik af en toe een DIY.

5. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Wat ik leuk vind aan bloggen is dat je vooral jezelf kan zijn en schrijven over dingen die jij leuk vind en dat mensen het vervolgens ook gaan lezen.

Wat ik leuk vind aan bloggen is dat je over onderwerpen schrijft die jij leuk vindt en dat mensen het vervolgens lezen.

6. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

We hebben de 100+ volgers bereikt en we gaan naar .nl, dus het wordt helemaal een nieuwe look. Daar ben ik heel blij mee.

Dat we de 100+ volgers hebben bereikt op onze blog. Op onze insta zijn we nog niet zo ver met onze volgers, maar je kan ons altijd daar nog volgen >> 9amblog

7. Wat hoop je nog te bereiken?

Wat ik hoop te bereiken is dat we onze eigen magazine mogen uitbrengen en dat we nog meer lezers mogen hebben in de toekomst.

Ik hoop dat we heel Nederland (10-18) kunnen bereiken met onze blog.

8. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Als eerst wil ik je bedanken dat je de tijd heb genomen om dit te lezen en ik hoop je terug te verwachten op onze nieuwe site. Fijne vakantie iedereen!

Bedankt dat je dit bericht hebt gelezen en een fijne vakantie. Oh ja nog een mededeling. Je kan ons volgen op Snapchat en Instagram!

Super leuk om jullie antwoorden te lezen meiden, het was echt leuk om jullie te interviewen ❤

Liefs, Demi ❤

14 thoughts on “Interview #70 Charlène & Lisa

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s