Artikel·Persoonlijk

De apps die ik gebruik

Hey Creabea’s,

Net als ieder ander, heb ik een smartphone. Ik heb vele apps geïnstalleerd, zeker omdat ik uiteraard een blog heb, waarbij ik ook nog eens vele social media kanalen heb. Maar welke apps gebruik ik nog meer? En waarvoor eigenlijk allemaal? Dat ga ik jullie vandaag vertellen 🙂

Close-up of Mobile Phone Against White Background

  • WordPress

Uiteraard heb ik de WordPress app op mijn telefoon gedownload. Via deze app kan ik gemakkelijk een concept schrijven, de statistieken bijhouden en reageren op andermans reacties en berichten.

computer, desk, email

  • Instagram

Ik heb voor mijn blog een Instagram account, en daarom staat deze app dan ook op mijn telefoon. Ik post meestal om de 2 dagen een foto, wat meestal een quote, kalligrafie tekening of fotografie foto bevat.

Shallow Focus Photo of Dslr Camera on Brown Wooden Table

  • YouTube

Deze app staat uiteraard automatisch geïnstalleerd op je telefoon, maar ik gebruik hem sowieso dagelijks. Ik luister muziek en kijk naar video’s van YouTubers tijdens de pauze.

Low Angle View of Lighting Equipment on Shelf

  • Twitter

Ik heb een Twitter account voor mijn blog. Via deze app kan ik gemakkelijk tweeten en lezen wat andere bloggers zoal meemaken in hun leven.

Black Microphone

  • Wattpad

Ik schrijf hier regelmatig verhalen op, al is het de laatste paar maanden nogal stil daar. Ik ben met nieuwe projecten bezig en heb dit even achterwege gelaten. Maar ik lees nog steeds andermans verhalen regelmatig.

blur, blurred, book

  • Facebook

Gemakkelijk op de hoogte blijven van wat je vrienden doen en bijhouden wat er allemaal gebeurd. Ik vind het fijn dit op mijn telefoon te hebben, ook omdat ik zo gemakkelijk met vrienden kan praten via Messenger.

Newspaper and White Ceramic Cup on Brown Wooden Table

  • WhatsApp

Ik heb het wel op mijn telefoon, maar gebruik het gek genoeg een stuk minder. Ik chat tegenwoordig veel meer via Instagram en Twitter, mede doordat ik via die weg ook met bloggers praat. Uiteraard heb ik het voor mijn vaste vriendenkring en familie, en ik vind het een fijne app om gemakkelijk te communiceren.

Person Gather Hand and Foot in Center

Ik gebruik geen SnapChat, geen Telegram en vroeger had ik nog weleens een fotobewerkingsapp op mijn telefoon staan, maar dat heb ik nu niet meer. Ook had ik weleens spelletjes op mijn telefoon staan, maar die heb ik ook voor het merendeel verwijderd. 

Welke apps gebruik jij ook? En welke andere app die ik niet gebruik, gebruik jij wel en raad jij mij aan om te gebruiken? 

Liefs, Demi ❤

Advertenties

20 gedachten over “De apps die ik gebruik

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s