Top 3-10

Top 4 apensoorten

Hey Creabea’s,

Ik ben dol op dieren, en apen vind ik echt super schattige diertjes. In de dierentuinen doen ze altijd de leukste dingen, en ik was laatst in een dierentuin waar je zelfs aapjes kon aaien! Dat was echt geweldig! Vandaag deel ik daarom mijn lievelingsapen!

1. Ringstaartmaki

Deze apen zijn echt mijn favoriet. Ik heb ze mogen aaien, en ze zijn zo ongelooflijk zacht! We konden ze voeren en ze plaatsten hun pootje op je hand en het was zo schattig! Ik vind hun staart echt zo ongelooflijk mooi!

2. Doodshoofdaapje

Ik vind deze aapjes echt heel mooi. Ik vind de kleuren van hun vacht zo mooi, en ze hebben een heel lief gezichtje. Ze zijn bliksemsnel, en ze kunnen zich enorm goed verstoppen. Ik vind ze zo lief!

3. Kapucijnaapje

Wie Night At The Museum weleens heeft gezien, herkend Dexter wel. Dit vind ik zo’n schattig aapje! Hij heeft echt een ondeugend kopje en daar houd ik van! Kijk nou toch, zo schattig!

4. Gibbon

Een hele mooie aap, en ze zijn er in verschillende kleuren en soorten. Vooral hun kopje vind ik heel erg leuk, en hun pootjes zijn ook zo bijzonder! En als je ziet hoe ze zich voortbewegen met hun lange armen, dan geniet je!

Welk aapje vind jij über schattig? En wat vind je van bovenstaande aapjes? 

Liefs, Demi ❤

14 thoughts on “Top 4 apensoorten

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s