Interview

Interview #69 Michelle

Vandaag het negenenzestigste interview, met een super geweldige blogster: Michelle! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super aardige, stijlvolle en creatieve blogger πŸ™‚

1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Heei, ik ben Michelle en ik ben sinds een paar jaar actief op mijn blog genaamd MyStyleMichelle. Ik ben graag creatief bezig. Geen wonder dus dat ik ben gaan bloggen. Daarnaast ben ik dol op dansen en gewoon graag actief bezig. Oh, en niet te vergeten, ik ben al weer achttien jaartjes oud πŸ™‚

2. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Dit kwam voornamelijk doordat ik een weg probeerde te vinden om mijn liefde voor kleding en het spotten van trends te delen. Vooral omdat een blog maken best toegankelijk is en omdat ik dit in het begin anoniem kon doen, maakte het de perfecte manier om mijn liefde via te delen.

3. Hoe kwam je op je blognaam?

Mijn blog zou gaan over kleding en dan vooral over de kleding die ik leuk vind. Na wat nadenken over een leuke naam, kwam ik uit op MyStyleMichelle, omdat het mijn stijl is die ik dus voornamelijk deel. Later bedacht ik me dat deze naam niet alleen over kledingstijl hoeft te gaan waardoor ook andere onderwerpen als muziek en mijn leven in het algemeen heel goed bij de naam passen. Achteraf gezien ben ik daarom al helemaal blij met de naam van mijn blog.

4. Waar schrijf je zoal over?

Het liefst schrijf ik over kleding. Dit doe ik in verschillende soorten blogpost, zoals in een OOTD (Outfit Of The Day), in een inspiratie blogpost of in een trend blogpost. Verder komt er zo een beetje iedere maand een nieuw lijstje met muziek online waar ik veel naar luister op dat moment. Ook maak ik dit jaar van iedere maand een maandoverzicht, omdat 2017 een jaar is waarin veel veranderd en gebeurt in mijn leven door de examens en daaropvolgend een nieuw studentenleven. Daarnaast schrijf ik nog heel random over bijvoorbeeld kapsels (hoe je deze maakt), recepten, reviews en nog veel meer.

5. Wat vindt je leuk aan het bloggen?

Bloggen geeft me het gevoel een eigen ding te hebben. Mijn blog is een plekje op het internet waar ik mijn eigen gang kan gaan en waar ik vooral mijn creativiteit over de onderwerpen die ik zelf leuk vind op kwijt kan. Om dan te zien dat er ook echt anderen zijn die het leuk vinden om juist mijn blogposts te lezen maakt het blog nog net even een stukje leuker! Al is dat uiteindelijk nooit het doel geweest bij het beginnen van mijn blog. Het belangrijkst vind ik nog steeds dat ook ik zelf plezier heb in het schrijven van blogposts en dat ik content kan creΓ«ren die ik graag aan mijn lezers kwijt wil.

6. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Zoals ik al schreef, dat er ΓΌberhaupt mensen zijn die mijn blogposts lezen. Dat ik ondertussen al meer dan 200 blogposts heb geschreven en ik al bijna 250 volgers op mijn blog heb, had ik echt niet verwacht. Het eerste omdat ik nooit iets zo lang heb volgehouden. Dat laat ook wel zien dat ik het echt leuk vind om te bloggen! Tussendoor ben ik een aantal keer een tijdje niet actief geweest, maar iedere keer begin ik het schrijven toch weer te missen.

7. Wat hoop je nog te bereiken?

Stiekem (iets wat we toch allemaal wel ergens diep van binnen als bloggers hopen) hoop ik dat mijn blog een zekere bekendheid zal krijgen waardoor ik door evenementen wordt uitgenodigd en waardoor ik weer in contact kom met andere bloggers. Dat zou heel gaaf zijn! Dat hele wereldje. En natuurlijk wil ik ondertussen nog steeds mezelf kunnen blijven.

8. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Doe wat je leuk vind en blijf jezelf eraan herinneren waarom je deze dingen leuk vind. Dat is waarom ik na een aantal jaar bloggen nog net zo graag (misschien nog wel grager) blog. Daarnaast zou ik het natuurlijk heel leuk vinden als jullie een kijkje nemen op mijn blog πŸ˜‰ Haha, maar als je al helemaal tot hieronder hebt gelezen, vind ik dat al lang leuk πŸ˜€

Super leuk om je antwoorden te lezen girl, het was echt leuk om je te interviewen ❀

Liefs, Demi ❀

14 thoughts on “Interview #69 Michelle

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s