Interview

Interview #68 Linda

Vandaag het achtenzestigste interview, met een super geweldige blogster: Linda! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super aardige, spontane en creatieve blogger πŸ™‚

1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Ik ben Linda, 36, getrouwd en moeder van een dochter van 2,5. Hobby’s zijn varen en kleuren voor volwassenen. Het laatste ben ik tijdens de zwangerschap van mijn dochter mee begonnen en inmiddels een behoorlijke verzameling vergaard.

2. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Doordat ik al langere tijd (ziek) thuis zat, miste ik toch wel wat sociaal contact, maar vooral contact met lotgenoten. Ook wilde ik kijken of ik het vol kon houden om een aantal uur per dag achter de pc te zitten, aangezien het UWV van mening is dat ik ondanks de Fibromyalgie en de beperkingen uitstekend in staat ben om te werken. Inmiddels ben ik er al wel achter dat een kantoorbaan absoluut niks voor mij is, een half uur per keer is lang genoeg achter de pc. Voor bloggen prima, maar voor werk natuurlijk niet.

3. Hoe kwam je op je blognaam?

Eigenlijk heel simpel, ik wilde gaan schrijven over mijn leven als moeder en met fibromyalgie. In het Nederlands vond ik het saai, dus vandaar in het Engels Life by mama Linda.

4. Waar schrijf je zoal over?

Van alles wat mij bezighoud. Vaak zijn het artikelen over mijn dochter, mijn gezondheid, shoplogs, dagjes uit en soms een review.

5. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Het van me af kunnen schrijven, al plaats ik lang niet alles wat ik schrijf. En de interactie met lezers en andere bloggers.

6. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Ik had niet verwacht veel bezoekers te krijgen en al helemaal geen samenwerkingen. Leuk om te zien dat sommige blogs erg goed gelezen worden. Al zijn het vaak wel de blogs die persoonlijk niet bepaald leuk waren (gezondheid, miskramen)

7. Wat hoop je nog te bereiken?

Een groter bereik zou leuk zijn, misschien wat meer samenwerkingen. Maar ik wil voornamelijk gewoon lekker kunnen schrijven wat ik wil en wanneer ik wil.

8. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Degene die mij al langer volgen weten dat het hier de laatste jaren niet bepaald makkelijk is geweest (financieel/gezondheid). Toch ben en blijf ik positief. Betere tijden komen er weer aan, al duurt het nog even. Volg je hart en doe waar je je goed bij voelt en niet omdat het moet of zo hoort! Ook zou het natuurlijk leuk vinden als jullie mijn blogs blijven lezen en af en toe een reactie achter laten.

Ik blog sinds begin dit jaar ook op Yoors. Een deel van de blogs komen ook op mijn WordPress blog, maar niet alles. Mocht je mij op Yoors willen volgen en zelf eventueel ook (betaald) willen bloggen/foto’s posten, meld je dan aan via deze link.

Super leuk om je antwoorden te lezen, het was echt leuk om je te interviewen ❀

Liefs, Demi ❀

16 thoughts on “Interview #68 Linda

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s