Films/movies

My Movie Tips #24

Hey Creabea’s,

Ik kijk best veel films, en ik ga ongeveer eens per maand naar de bioscoop als er een leuke film draait. In deze rubriek deel ik filmtips, variërend van de wat oudere tot de nieuwere films. It’s movie time!

1. Blade Runner 2049

Afbeeldingsresultaat
Link afbeelding

In Blade Runner 2049 ontdekt een nieuwe ‘blade runner’, politieagent K een lang verborgen geheim dat totale chaos kan veroorzaken. K’s ontdekking leidt tot een speurtocht naar de voormalige ‘blade runner’ Rick Deckard, die al dertig jaar vermist wordt.

2. Kingsman: The Secret Service

Afbeeldingsresultaat
Link afbeelding

Gary, een jongeman wiens leven dreigt te ontsporen, vult zijn dagen door in de kroeg te hangen met vrienden. Harry Hart, een doorgewinterde agent van een geheime organisatie, neemt hem onder zijn vleugels om een oude schuld te vereffenen. Hij draagt Gary voor om deel te nemen aan een trainingsprogramma voor geheim agent, precies op het moment dat de wereld wordt bedreigd door een IT-genie met kwaadaardige bedoelingen.

3. Kingsman: The Golden Circle

Afbeeldingsresultaat
Link afbeelding

In Kingsman: The Golden Circle staan onze helden voor een nieuwe uitdaging. Wanneer de hoofdkwartieren worden verwoest en de wereld wordt gegijzeld, leidt hun reis naar de ontdekking van een gelieerde spionageorganisatie in de States, met de naam Statesman. In een nieuw avontuur wordt het uiterste gevraagd van de kracht en het verstand van de agenten. Samen moeten de organisaties een meedogenloze gemeenschappelijke vijand verslaan om de wereld te redden, iets dat ondertussen een gewoonte wordt voor Eggsy…

4. American Assassin

Afbeeldingsresultaat
Link afbeelding

Gesterkt door gebeurtenissen uit het verleden is Mitch Rapp vastbesloten om wraak te nemen. Samen met veteraan Stan Hurley wordt Rapp door de adjunct directeur van de CIA aangesteld om een golf van ogenschijnlijk willekeurige aanvallen op zowel militaire als civiele doelwitten te onderzoeken. Het drietal ontdekt een patroon in het geweld en gaat op een gezamenlijke missie: het tegenhouden van een mysterieuze man en zijn intentie om een wereldoorlog te starten.

5. Stronger

Afbeeldingsresultaat
Link afbeelding

In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin terug te winnen, wacht de 27-jarige Jeff haar op bij de finish van de marathon op het moment van de ramp en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren, maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen. Met de onvoorwaardelijke steun van Erin en zijn familie gaat Jeff door een maandenlang fysiek en emotioneel revalidatieproces. Een periode waarin familiebanden op de proef worden gesteld, de trots van een gemeenschap wordt bepaald en zijn innerlijke moed om met deze verwoestende tegenslag om te gaan overheerst.

6. Brad’s Status

Afbeeldingsresultaat
Link afbeelding

Brad Sloan heeft het allemaal: een vaste baan, een comfortabel huis in Sacramento, een liefdevolle vrouw en een getalenteerde zoon die op het punt staat een universiteit te kiezen. Toch kan Brad het niet laten zichzelf te vergelijken met zijn studievrienden die het in zijn ogen echt gemaakt hebben: een Hollywoodregisseur, een hedgefonds-eigenaar, een bestsellerauteur en een steenrijke tech-ondernemer. Brad zou zijn zoon moeten steunen tijdens zijn zoektocht naar de beste opleiding, maar is in plaats daarvan alleen maar met zijn eigen ‘mislukte’ leven bezig.

7. This Means War

Afbeeldingsresultaat
Link afbeelding

‘s Werelds dodelijkste CIA-agenten zijn onafscheidelijke partners en beste vrienden tot ze beiden verliefd worden op dezelfde vrouw. Ze waren eens verantwoordelijk voor de ondergang van vijandelijke naties, nu echter gebruiken ze hun onvergelijkbare vaardigheden en een eindeloze reeks van hoogtechnologische gadgets tegen hun grootste aartsvijand ooit: elkaar.

Nestel jezelf op de bank of ga naar de bioscoop, en geniet van deze leuke films! 😀

Liefs, Demi ❤

 

 

 

14 thoughts on “My Movie Tips #24

  1. Ik heb beide kingsmen films gezien. Wat overdreven verhaal, maar buitengewoon geestig zoals alleen de Britten het kunnen. Van het weekend ben ik naar “Murder on the Orient express” geweest, zeker een aanrader.

    Liked by 1 person

    1. Dat ben ik zeker met je eens, ze moeten het vooral van de geestige humor hebben in de beide films. Die film met Johnny Depp wil ik inderdaad ook gaan bekijken, staan op mijn to watch lijst 🙂

      Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s