Interview

Interview #67 Nesrin

Vandaag het zevenenzestigste interview, met een super geweldige blogster: Nesrin! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super aardige, stijlvolle en vrolijke blogger πŸ™‚

  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Mijn naam is Nesrin, ik ben 34 jaar getrouwd en moeder van twee prachtige kinderen. Ik heb een dochter van 9 en een zoon van 5. Ik werk bij de bank en sinds februari 2014 run ik mijn eigen blog Daily Cup of Bla Bla Bla. Ik ben een echte Ram, ik kan niet stilzitten en ik houd van uitdagingen. Ik werk veel en ik ben gek op hardlopen en high heels, detox en snoepen. Ik heb een β€œkeukenfobie” en toch deel ik graag recepten. Grote contrasten, yup that’s me.

Hardlopen doe ik graag en ik haal hier enorm veel energie uit. Op de middelbare school was ik een fat girl en ergens in 2006 viel ik veel af en er was een nieuwe Nesrin geboren. Ik moet hard werken om in maatje 36 te blijven passen. Ik houd enorm veel van zoet en kies eerder voor een reep chocolade dan een warme maaltijd. Hardlopen, hoelahoepen, springtouwen zijn de workouts die ik graag alleen thuis doe, je zult mij niet snel in een sportschool treffen.

2. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

In januari 2014 was ik op een avond weer eens non stop aan het praten tegen mijn man, hij luisterde even niet (can’t blame the man) en op dat moment wist ik dat er vast wel mensen moesten zijn die mijn verhalen willen aanhoren. Ik wist helemaal niets van bloggen, ik volgde geen bloggers en begin februari werd mijn personal lifeblog Daily Cup of Bla Bla Bla in een gratis WordPress theme geboren. Inmiddels is mijn blog op maat gemaakt en heeft het een Nesrin look & feel. Ik heb een personal lifeblog en ik typ alleen als ik ergens enthousiast over ben. Meestal staan er 3-4 artikelen per week klaar maar ook heb soms niks om over te praten en dan staat er ook niks nieuws klaar. Ik werk niet vooruit omdat ik hier geen tijd voor heb. Het is vrijwel allemaal vers van de pers. Ook schrijf ik vaak met een knipoog en mijn eigen humor die misschien niet iedereen kan waarderen maar Γ  la het is mijn blog.

  1. Hoe kwam je op je blognaam?

Ik was van plan om elke dag een artikel te publiceren en zo kwam ik op Daily. Ik dronk toen ontzettend veel koffie dus de Cup werd eraan vast geplakt en de bla bla bla staat voor mijn geklets. De reden waarom ik voor drie bla’s heb gekozen is omdat 3 mijn lievelingscijfer is.

  1. Waar schrijf je zoal over?

Elke week laat ik een weekoverzicht ‘Keeping up with Nesrin’ zien waarin staat wat ik vorige week allemaal heb gedaan. Ik plaats veel persoonlijke verhalen maar ook beauty reviews, mijn hardloopavonturen, suikervrije recepten en eigenlijk alles waar de 30-something woman mee te maken kan hebben. Als ik op vakantie ben dan blog ik gewoon door en neem ik mijn lezers mee.

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Interactie met mijn lezers, de reacties die ik krijg en het feit dat ik gegroeid ben als blogger. Ik begon zo klein en heb inmiddels aardig wat opgebouwd. Sinds 2016 is mijn blog ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heb ik van mijn blog mijn eigen business gemaakt.

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Poeh. Ik denk de eer dat mensen mij online noemen en aanraden. Ik had ook nooit verwacht dat ik het bereik wat ik heb opgebouwd met mijn blog zou bereiken. Ik heb met mijn artikel over de pil in de NRC gestaan, dit vond ik echt gaaf.

  1. Wat hoop je nog te bereiken?

Ik hoop dat mijn lezers met plezier komen lezen en het gevoel hebben dat ze samen met mij aan de keukentafel zitten te kletsen. Ik schrijf zoals ik praat en als ik niets heb om over te praten dan publiceer ik niets.

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Geloof in jezelf. 

Niet geheel onbelangrijk: ik geloof heilig in BeyoncΓ©.

Super leuk om je antwoorden te lezen meid, het was echt leuk om je te interviewen ❀

Liefs, Demi ❀

12 thoughts on “Interview #67 Nesrin

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s