Interview

Interview #66 Lola

Vandaag het zesenzestigste interview, met een super geweldige blogster: Lola! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super aardige, stijlvolle en vrolijke blogger πŸ™‚

 1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Hoi! Ik ben Lola, ik ben 14 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Ik zit in de 2e klas en doe Havo-Vwo. Mijn hobby’s zijn fotograferen, hockey, voetbal, fashion en last but not least bloggen!

 1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Ik wou al heel lang iets doen met schrijven, maar wist niet precies hoe. Ik deed af en toe mee aan een schrijf wedstrijd, maar ik wou meer doen met schrijven. Toen las ik over bloggen dacht ik dat is de perfecte manier! Het duurde wel een tijdje voordat ik was begonnen want ik vond het nog al een gedoe met de website opzetten en zo, maar het was het allemaal waard!

 1. Hoe kwam je op je blognaam?

Mijn blognaam is lekker origineel: Lolabloggen. Er zit niet echt een geweldig verhaal erachter… Ik wist eigenlijk niet hoe ik moest heten, maar ik wou dat mijn naam erin zat dus bedacht ik Lolabloggen.com.

 1. Waar schrijf je zoal over?

Fashion! Ik hou van mode. O zoveel. Maar nog meer om er over te bloggen. Ik schrijf over trends die nu in zijn of in gaan zijn, over mijn eigen stijl, over hoe je bepaalde kleding met elkaar moet combineren en nog veel meer!

 1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Dat ik lekker kan schrijven over wat ik leuk vind. Namelijk mode. Het idee dat mensen mijn mening en advies lezen over mode is super gaaf! Ik leer ook hoe ik beter kan schrijven.

 1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Dat ik lezers heb! Ik begon vooral voor mezelf te bloggen omdat ik het leuk vond. Maar na een paar weken begon ik lezers te krijgen en lieve reacties over mijn blog! Dat stimuleerde me ook om nog meer te gaan schrijven. Ook ben ik gaan leren om steeds beter te gaan schrijven!

 1. Wat hoop je nog te bereiken?

Het zou natuurlijk super leuk zijn als ik nog meer lezers zou krijgen, maar ik hoop ook om nog beter te gaan schrijven!

 1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Neem gerust een keer een kijkje op mijn blog!

Super leuk om je antwoorden te lezen girl, het was echt leuk om je te interviewen ❀

Liefs, Demi ❀

 

24 thoughts on “Interview #66 Lola

  1. Tuurlijk mag dat. In alle eerlijkheid, mensen vinden je blog leuk genoeg om te volgen en zullen dit ook doen. Als je maar lang genoeg jezelf blijft, leuke content maakt en reageert op andermans blogs, dan ontdekken mensen je πŸ™‚ Ik heb er niet echt een truc voor, ze komen vanzelf en op die manier volgers krijgen is veel leuker dan als je ze bijvoorbeeld zou ‘kopen’ of erom zou vragen πŸ™‚ Liefs

   Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s