Interview

Interview #64 Miss B

Vandaag het vierenzestigste interview, met een super geweldige blogster: Miss B! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super vrolijke, grappige en spontane blogger πŸ™‚

  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Heyhey Ya’ll!  Ik ben Miss B. Ik ben afgestudeerd en ik werk met kinderen als Sociaal Pedagogisch Medewerker. Ik ben getrouwd & i’m a proud mommy van een lieve zoontje. I Love to have Quality time met mijn gezinnetjeβ™‘. En ik ben vooral mezelf. And that means dat ik me vasthoudt aan mijn waarden en normen. Verder beschrijf ik mezelf eerlijk, enthousiast, a little bit crazy, ondernemend, beetje perfectionistisch, creatief (dol op tekenen, haken en breien) en positief ingesteld en vooral een doorzetter! There is no space for quitting for me, Girl! So yes, that’s me!

  1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Het begon eigenlijk met het delen van mijn ervaringen met andere jongeren/ jonge vrouwen die net als ik chronisch ziek zijn en die ook Fibromyalgie hebben. Het leek mij een goed idee om mijn levenservaringen die ik tot nu toe heb opgedaan als jonge vrouw met anderen te delen. Om elkaar op een positieve manier op te bouwen.

  1. Hoe kwam je op je blognaam?

Uhmmm… Girllll daar vraag je me wat. Eigenlijk door gewoon heel simpel te na te denken want alleen dan kom ik altijd op de beste ideeΓ«n. Omdat ik toch over van alles en nog wat blog, leek het mij leuk om een blognaam te vinden die de variΓ«rende inhoud van mijn blog goed kan representeren. En zo kwam ik eigenlijk op deze blognaam.

  1. Waar schrijf je zoal over?

Op mijn blog vind je rubrieken zoals:

MondayT@lkΒ° (Waar ik iedereen en ook mezelf een PepTalk geeft om  de week te beginnen. Because as you may know soms heb je gewoon een boost nodig! The monday struggles zijn real althans voor mij wel!)  GirlzT@lk! With Miss B. 

(In dit rubriek praat ik eigenlijk over van alles en nog wat, en ik praat over Quotes.)  It’s Mah Feeling! (De naam van het rubriek zegt het eigenlijk al. In dit rubriek praat ik over mijn persoonlijke gevoelens/mening over bepaalde onderwerpen vandaar de naam: It’s Mah Feeling!).

In de Herfst en Winterseizoen veranderd het rubriek GirlzT@lk in Tea Time with Miss B. De inhoud blijft hetzelfde alleen de lay-out veranderd. In dit rubriek gaan we zoals ik al een beetje vertelde een paar keer per week samen aan de thee en praten we over Quote gerelateerde thema’s. En voor the vibe een kies ik een leuke songs. Vaak klets of deel ik met mijn blogfriends/collega’s over de thema die we die dag en wisselen we onze gedachtes, kijk of meningen met elkaar over een bepaalde thema. )

Als moeder van mijn babyboy ben ik op het idee gekomen om mijn ervaringen over Motherhoodβ™‘  Miss B. te delen. (Ik schrijf dan over verschillende dingen die ik ervaar als moeder en die met het ouderschap te maken hebben). Dit rubriek zal soon ook meer op mijn blog verschijnen.

Miss B. & Her Teenage Expierences. ( Ik praat over mijn ervaringen als tiener en ik geef tips over verschillende challenges waarmee je als tiener te maken krijgt & off course vertel ik hoe ik daarmee ben omgegegaan.)

En slot heb ik Cocktail Time with Miss B.  Dat is een mix van alles een beetje en deel ik mijn highlights of the week. Soms per week of om de 2 weken.

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Ik hou van het schrijven en het kunnen kletsen met mijn blogfriends/collega’s over verschillende onderwerpen. Dat vind ik eigenlijk wel het leukst. Want we kunnen daardoor allemaal van elkaar leren en elkaar aanmoedigen.

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

700+ lezers over de hele wereld! Demi Girl, ik had never nooit verwacht dat iemand  ΓΌberhaupt mijn posts/artikelen wou lezen laat staan mijn blog volgen!

  1. Wat hoop je nog te bereiken?

Met mijn blog? Ik ga eigenlijk gewoon with the flow en ik heb eigenlijk geen verwachtingen. Ik zie wel hoe het gaat… You know what I mean?

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Just N’-joy. Geniet van het Bloggen en hou het bloggen vooral leuk voor jezelf, Ohww yesss, Girl! Het bloggen moet vooral geen last worden.

Super leuk om je antwoorden te lezen girl, het was echt leuk om je te interviewen ❀

Liefs, Demi ❀

16 thoughts on “Interview #64 Miss B

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s