School

School update

Hey Creabea’s,

Ik ben inmiddels alweer ruim 1,5 maand op school te vinden, en ik heb het ontzettend druk. We hebben op het moment 5 projecten lopen, en binnenkort komen de examens er al aan. Dat is ergens in november. Ook krijg ik dan nog een gewone toetsweek in diezelfde maand. Ja, vraag me niet hoe ze dit allemaal gedaan willen hebben. Wat ik wel weet, is dat ik hard aan het werk ben.

Ik moet straks ook op zoek naar een stageplaats om mijn proeve van bekwaamheid, mijn examen, af te leggen. Het is nog niet bekend waar ik naar toe zal gaan, want ik ben nog niet de plek tegengekomen die bij mij past. Ter voorbereiding maken we dus allerlei plannen om te proeve te kunnen behalen. Zoals met het maken van een plan voor een non-profit organisatie. Die heb ik ook nog niet kunnen vinden helaas.

Verder zijn we druk bezig met trainingen, ons klaarstomen voor de examens. Ik moet examen doen in Nederlands, Engels, Duits en rekenen. Als het goed is, krijg ik verder geen andere examens, maar dus gewone toetsen. Ik moet dan hierna kiezen of ik wil afstuderen voor marketing, of communicatie. Hierin ga je dus ook examen doen tijdens je proeve van bekwaamheid. Het Nederlands examen schrijven heb ik al gehad, met als resultaat een 8,7!

Ik wil later misschien iets met journalistiek gaan doen, dus ik ga denk ik kiezen voor de communicatie kant. Maar ik heb gelukkig nog even om hierover na te denken. Je moet immers nooit een overhaaste beslissing nemen 😉 De toetsweek zal dus binnenkort om de hoek komen kijken, evenals de examens. Mocht ik dan een tijdje niet reageren of niet online zijn op sociale media, dan weten jullie de reden hiervan.

Hoe gaat het bij jou op school?

Liefs, Demi ❤

18 thoughts on “School update

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s