School

School update

Hey Creabea’s,

Ik ben inmiddels alweer ruim 1,5 maand op school te vinden, en ik heb het ontzettend druk. We hebben op het moment 5 projecten lopen, en binnenkort komen de examens er al aan. Dat is ergens in november. Ook krijg ik dan nog een gewone toetsweek in diezelfde maand. Ja, vraag me niet hoe ze dit allemaal gedaan willen hebben. Wat ik wel weet, is dat ik hard aan het werk ben.

Ik moet straks ook op zoek naar een stageplaats om mijn proeve van bekwaamheid, mijn examen, af te leggen. Het is nog niet bekend waar ik naar toe zal gaan, want ik ben nog niet de plek tegengekomen die bij mij past. Ter voorbereiding maken we dus allerlei plannen om te proeve te kunnen behalen. Zoals met het maken van een plan voor een non-profit organisatie. Die heb ik ook nog niet kunnen vinden helaas.

Verder zijn we druk bezig met trainingen, ons klaarstomen voor de examens. Ik moet examen doen in Nederlands, Engels, Duits en rekenen. Als het goed is, krijg ik verder geen andere examens, maar dus gewone toetsen. Ik moet dan hierna kiezen of ik wil afstuderen voor marketing, of communicatie. Hierin ga je dus ook examen doen tijdens je proeve van bekwaamheid. Het Nederlands examen schrijven heb ik al gehad, met als resultaat een 8,7!

Ik wil later misschien iets met journalistiek gaan doen, dus ik ga denk ik kiezen voor de communicatie kant. Maar ik heb gelukkig nog even om hierover na te denken. Je moet immers nooit een overhaaste beslissing nemen πŸ˜‰ De toetsweek zal dus binnenkort om de hoek komen kijken, evenals de examens. Mocht ik dan een tijdje niet reageren of niet online zijn op sociale media, dan weten jullie de reden hiervan.

Hoe gaat het bij jou op school?

Liefs, Demi ❀

18 gedachten over “School update

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s