Interview

Interview #63 MC Kleuver

Vandaag het drieënzestigste interview, met een super geweldige blogger: MC Kleuver! Ik vond het super om hem te interviewen. Hij is een super aardige, grappige en creatieve blogger 🙂

  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Hoi hoi, ik ben MC Kleuver en ik ben de schrijver van De Jongen, mijn eigen verhalenserie. Ik vind het leuk om te schrijven, maar ik heb meer hobby’s. Zo kijk ik heel graag naar Once Upon A Time en ben ik actief lid bij de plaatselijke scoutingvereniging. Ik ben één van de leiding van de bevers, kinderen tussen de 5 en 7 jaar.

  1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Ik plaatste eerder al mijn geschreven columns op een website, maar ik wou het professioneler aanpakken. Vorig jaar februari kwam ik WordPress tegen en heb mij meteen aangemeld. Eerst plaatste ik twee keer per week een artikel, nu drie keer.

  1. Hoe kwam je op je blognaam?

Dat is niet heel moeilijk. Ik koos voor een naam voor het internet. Dit is MC Kleuver geworden. Mijn eigen naam met een extra initiaal. Ze zeggen dat je eigen naam beter werkt, haha.

  1. Waar schrijf je zoal over?

Mijn columns gaan over heel veel dingen in het leven. Denk maar aan de lammetjes die worden begroet door blije kinderen of een vervelende schoonmaker op het station. Het komt allemaal voorbij.

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Ik vind het leuk om te zien dat ik iets kan creëren. En dat het meteen te zien is door een heel publiek dat ik zelf heb opgebouwd. Dat is waardevol. Daarnaast heb ik nieuwe contacten gekregen waar ik blij mee ben. Het is belangrijk om dingen met andere mensen uit te wisselen. Dat kan nieuwe inzichten brengen.

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Ik had als eerste niet verwacht dat ik een jaar vol zou maken met bloggen en schrijven. Dat is mij veel waard. Zoals ik al zei vind ik het fijn om nieuwe mensen te bereiken, met ze te praten. Dat had ik eerst helemaal niet verwacht. Eerst was ik degene die bloggers benaderde, nu word ik zelf ook benaderd. Dat maakt het leuk.

  1. Wat hoop je nog te bereiken?

Natuurlijk hoop ik mijn statistieken te vergroten, meer lezers. Echter wil ik ook anderen gaan helpen met het schrijven van hun eigen stukken. Ik help mensen graag 🙂

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Doe de dingen waarvan je denkt dat je ze niet kunt. Je eigen capaciteiten zijn groter dan je denkt.

Super leuk om je antwoorden te lezen, het was echt leuk om je te interviewen 😀

Liefs, Demi ❤

16 thoughts on “Interview #63 MC Kleuver

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s