Top 3-10

Top 5 jeugdseries

Hey Creabea’s,

De laatste keer dat ik naar een jeugdserie aflevering keek, was in 2012, of terwijl 5 jaar geleden. Ik was toentertijd 15 jaar en ik keek enorm veel naar Nickelodeon en af en toe naar Disney XD. Het zal je niet ontgaan zijn dat ik vroeger ook vooral en alleen naar series keek waar een beetje ‘actie’ in zat en uiteraard ook knappe jongens. Ja, je blijft immers een meisje hé? 😉 Dus vandaag leek het me daarom wel leuk om de series te delen die ik toen keek. So let’s go back in time!

1. Aaron Stone

Afbeeldingsresultaat voor aaronstone
Link afbeelding

Dit programma werd uitgezonden tussen 2009 en 2010.

De serie ging over de tiener Charlie Landers die uiteindelijk werd aangeschreven als de real-life tegenhanger of zijn zelfgemaakte wereld karakter, Aaron Stone, van de fictionele video game Hero Rising.

2. The Troop

Afbeeldingsresultaat voor the troop
Link afbeelding

Dit programma werd uitgezonden tussen 2009 en 2012.

The Troop is een avontuurlijk programma waarin een trio van tieners vechten tegen monsters en dezen vangen. Ook jagen ze op super natuurlijke fenomenen die hun fictionele stad Lakewood aanvallen.

3. Drake & Josh

Afbeeldingsresultaat voor drake and josh
Link afbeelding

Dit programma werd uitgezonden tussen 2004 en 2007.

Drake Parker en Josh Nichols zijn twee tieners die uit twee huwelijken komen en bij elkaar komen wonen, omdat hun ouders, de moeder van Drake en de vader van Josh gaan trouwen. Ze worden vaak gepest door hun kleine zusje, Megan Parker.

4. Pair Of Kings

Afbeeldingsresultaat voor pair of kings
Link afbeelding

Dit programma werd uitgezonden tussen 2010 en 2012.

De serie gaat over de 16-jarige tweelingbroers Brady en Boomer die in niets op elkaar lijken. Mason vertelt hen dat zij de erfgenamen van de troon van Kinkow zijn en bijna direct vertrekken Brady en Boomer per luchtballon naar het eiland.

5. Power Rangers Samurai

Afbeeldingsresultaat voor power rangers samurai
Link afbeelding

Dit programma werd uitgezonden tussen 2011 en 2012.

Vijf jonge hedendaagse samurai krijgers: Jayden, Kevin, Emily, Mike en Mia, veranderen dankzij de krachtsymbolen van de elementen vuur, water, bos, lucht en aarde in Power Rangers. Ze nemen het op tegen de Nighloks, een groep monsters uit de Sanzu, geleid door Xandred.

Als ik zo terugkijk op deze series, dan vraag ik me echt af waarom ik hier als 14/15 jarige naar keek haha. Gelukkig begon ik vrijwel meteen na mijn 15e met het kijken van normale, volwassen series 😉

Ken jij deze jeugdseries? Heb jij ze ook gekeken of keek je juist naar hele andere jeugdseries?

Liefs, Demi ❤

14 thoughts on “Top 5 jeugdseries

  1. Drake & Josh ging ik echt voor zitten! Maar ik denk dat ik het na 2007 heb gezien. Kan me niet voorstellen dat ik daar op basisschoolleeftijd naar heb zitten kijken, haha.

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s