Interview

Interview #55 Dagmar

Vandaag het vijfenvijftigste interview, met een super geweldige blogster: Dagmar! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super spontane, vrolijke en creatieve blogger 🙂

 1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Ik ben Dagmar, en ik ben 17 jaar. Ik studeer creatieve therapie drama in Leeuwarden, waar ik ook op kamers woon.

 1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Mijn beste vriendin wilde al langere tijd een blog. Ik vond zelf schrijven ook altijd heel erg leuk, dus besloot ik haar beslissing te volgen en een blog aan te maken.

 1. Hoe kwam je op je blognaam?

Het kwam zomaar in me op. Ik blogde al langere tijd onder de naam DiYouArePerfect, maar daar was ik wel een beetje klaar mee. Ik wilde heel graag een nieuwe blognaam, en Pizza Salami was het eerste waar ik aan dacht. Eerst wilde ik toch iets anders bedenken – ik ben immers geen foodblogger en ik hou niet eens van pizza salami – maar ik kon eigenlijk niet iets leukers bedenken. Dus heb ik toch maar besloten om voor de ietwat bijzondere blognaam te gaan.

 1. Waar schrijf je zoal over?

Ik schrijf gewoon over datgene wat er in me op komt. Een beetje over mijn leven. Soms is dat school, soms is dat een make-up look, soms een diy en soms wil ik een aantal outfits laten zien. Mijn blog is een mengelmoesje van alles.

 1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Dat er niemand is die mij kan vertellen wat ik wel en niet mag schrijven. Het is mijn stukje internet (ook al is het eigenlijk van WordPress) en ik bepaal wat en wanneer ik daarop plaats. Ik ben de baas en ik schrijf over wat ik leuk vind, dat maakt het zo leuk om te doen.

 1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Wat mijn blog betreft had ik nooit verwacht het zo lang vol te houden. Ik schrijf de laatste tijd niet meer zo regelmatig, maar ik ken mezelf en had verwacht het na een half jaar op te geven.

Privé had ik, net als iedereen in mijn omgeving, niet verwacht om 2 maanden na mijn 17e verjaardag al uit huis te gaan. We hebben zelfs een poosje geprobeerd om een gastgezin te vinden, maar besloten toch voor een studentenwoning te gaan. En wat ben ik ontzettend blij met mijn lieve huisgenootjes!

 1. Wat hoop je nog te bereiken?

Ik hoop toch weer tijd te vinden om regelmatig te gaan bloggen, en misschien met een eigen domein. Ook zit ik al een tijdje te denken aan een YouTube kanaal. Dan wil ik graag vloggen over mijn studie en mijn studentenleven.

Verder wil ik heel graag mijn studie succesvol afronden. Heel logisch, maar deze studie vind ik nou eenmaal geweldig, en ik wil hier heel graag mee verder.

 1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Wees gewoon jezelf en volg je hart. Cliché advies, maar op de momenten dat ik mijn hart volg voel ik mij wel het gelukkigst. Door mijn hart te volgen, ben ik op deze studie terecht gekomen. Soms is het verstandig om je hoofd te volgen, maar zorg ervoor dat je altijd ruimte maakt voor wat je hart je ingeeft.

Super leuk om je antwoorden te lezen girl, het was echt leuk om je te interviewen ❤

Liefs, Demi ❤

14 thoughts on “Interview #55 Dagmar

 1. Indd super leuk interview. Niets moet alles mag, jij bent jouw eigen baas. Heerlijk! Daarnaast klinkt je hart volgen inderdaad cliché maar kan het soms best lastig zijn om deze daadwerkelijk te volgen omdat je gedachtes en je gevoelens je weliswaar tegenhouden. Een gouden tip zou ik zeggen !🙏🏾✨

  Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s