Top 3-10

Top 3 dierentuinen

Hey Creabea’s,

Ik vind het erg leuk om dierentuinen te bezoeken en foto’s te maken van de prachtige dieren. Daarom deel ik vandaag mijn lievelingsdierentuinen en zal ik hierbij vertellen waarom πŸ™‚

1. Koninklijke Burgers’ Zoo

Afbeeldingsresultaat voor koninklijke burgers zoo ingang
Link afbeelding

Gevestigd in: Arnhem.

Er zijn in dit park hele mooie gebieden, en het is enorm groot. Dat betekent dat er heel veel dieren te zien zijn en dat maakt het bezoek meer dan waard. De gebieden zijn erg mooi aangekleed en de verblijven zien er echt subliem uit. Het is een onwijs mooi park met hele mooie en speciale diersoorten. Voor de echte dierenliefhebber is dit echt een bezoek om zeker te bezoeken!

2. Beekse Bergen

Afbeeldingsresultaat voor beekse bergen
Link afbeelding

Gevestigd in: Hilvarenbeek.

Een dierenpark waar je je echt in Afrika waant. De dieren zijn goed te zien en ze zijn verdeeld in verschillende gebieden. Je kunt ook een bootsafari en bus safari doen. Deze zijn beiden erg informatief en de rangers weten waar ze over praten. Je kunt de verblijven goed vinden door de wegwijsborden. Echt het bezoeken waard voor de reiziger en dierenliefhebber voor wilde dieren!

3. Artis

Afbeeldingsresultaat voor artis zoo
Link afbeelding

Gevestigd in: Amsterdam.

Een heel mooi en groot park. Je ziet hier hele mooie dieren en het is het oudste en grootste park van Nederland. De verblijven zien er heel mooi en verzorgd uit en de vernieuwingen maken het park nog leuker in de ervaring. Zeker een aanrader voor de dierenliefhebber, want er zijn ontzettend veel diersoorten te zien!

Heb jij deze dierentuinen weleens bezocht? Of wil je ze aan de hand van mijn uitleg graag bezoeken? Of staat jouw favoriet er niet bij?

Liefs, Demi ❀

16 thoughts on “Top 3 dierentuinen

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s