Interview

Interview #54 Eef

Vandaag het vierenvijftigste interview, met een super geweldige blogster: Eef! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super aardige, creatieve en passievolle blogger 🙂

  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Ik ben Eef en kom uit Hasselt, Limburg in Belgie. Ik ben 23 jaar jong en ben momenteel juf van 28 bengels uit het eerste leerjaar. In mijn vrije tijd hou ik me vooral bezig met de chiro en joggen, en natuurlijk met het bakken van allerlei lekkers. Ik kan me urenlang bezig houden met series kijken (friends), muziek luisteren en rondrijden in de auto.

  1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Ik begon steeds meer te bakken. Ik vond het altijd jammer dat ik achteraf niet meer wist hoe mijn taarten of dergelijke eruit zagen. Daarom begon ik foto’s te trekken van mijn creaties en ik vond het wel leuk om dit met andere mensen te delen!

  1. Hoe kwam je op je blognaam?

Ik bak vooral taarten (cakes) of cupcakes. Omdat ik er iets speels en leuks mee wou doen, maar toch snel duidelijk wou maken waarmee ik bezig ben heb ik deze naam gekozen!

  1. Waar schrijf je zoal over?

Ik schrijf vrij weinig, bij mij ga je vooral foto’s zien van wat ik gemaakt heb en dan een korte uitleg over wat erin zit of dergelijke. Maar ik probeer er wel wat leuks bij te schrijven! Soms denk ik erover na om een heel andere soort blog te schrijven wat niets met eten te maken heeft maar gewoon over alles wat me voor de rest bezig houdt 😊

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Ik vind het leuk om dingen met mensen te delen die je helemaal niet kent maar vaak toch interesse tonen in hetgeen wat je doet!

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Ik had niet verwacht dat mijn blog uiteindelijk zoveel mensen zou aanspreken.

  1. Wat hoop je nog te bereiken?
Ik ben langere tijd minder actief geweest en nu wil ik er graag terug helemaal invliegen en meer berichten posten!

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Dat je altijd moet doen waar je je goed bij voelt en hier ook over mag schrijven. Een passie hebben zoals het bakken voor mij is een mooi iets om jezelf in te verliezen!

Super leuk om je antwoorden te lezen girl, het was echt leuk om je te interviewen ❤

Liefs, Demi ❤

16 thoughts on “Interview #54 Eef

Een reactie plaatsen