Interview

Interview #50 Silke

Vandaag het vijftigste interview, met een super geweldige blogster: Silke! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super aardige, stijlvolle en creatieve blogger 🙂

  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Ik ben Silke, 24 jaar oud en ik woon in Antwerpen. Ik ben fulltime blogger en freelance make-up artist.

  1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Ik was al een hele tijd bezig met make-up en verzorging, en mijn vriendinnen stelden mij altijd vragen waar ik uitgebreid antwoord op gaf. Ik volgde al een aantal beautyblogs, en ik dacht dat het wel handig zou zijn als ik mijn passie en kennis over het onderwerp zou kunnen delen met andere mensen. Met een eigen beautyblog kon ik mijn vriendinnen met hun eindeloze vragen altijd doorverwijzen naar Silkeblogs.com!

  1. Hoe kwam je op je blognaam?

Een blognaam kiezen was niet heel gemakkelijk, en ik heb er ook lang over moeten nadenken. Mijn blog begon echt als een beautyblog met énkel beauty, maar ik wou graag de mogelijkheid om mijn onderwerpen uit te breiden. Ik koos daarom voor een naam die goed bij mij past, die veel ruimte liet voor verschillende onderwerpen, en die ik zelf gemakkelijk kon uitspreken. Dat is ook mijn tip als je een naam kiest: jij moet je blognaam nog duizenden keren uitspreken, dus kies iets dat je leuk vind om te zeggen!

  1. Waar schrijf je zoal over?

Ik schrijf voornamelijk over beauty, want dat is ook waar aanvankelijk mijn passie voor het bloggen begon. Ondertussen heb ik mijn thema’s uitgebreid naar een groot deel fashion, maar ook lifestyle, travel en food.

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Ik vind het superleuk om te schrijven, in de eerste plaats, omdat ik ook een taalopleiding heb gevolgd en ik er altijd al mee bezig was. Maar er zijn ook andere dingen waarvan ik heb ontdekt dat ik ze superleuk vind. Fotografie, bijvoorbeeld, is iets waar ik voordien nooit iets mee deed, en nu is het mijn favoriete onderdeel van het bloggen geworden!

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Om eerlijk te zijn is alles wat ik tot nu toe heb bereikt best onverwacht geweest. Toen ik startte met bloggen had ik nooit kunnen dromen dat het ooit mijn fulltime job zou worden, maar nu krijg ik dagelijks leuke pakjes aan, leer ik steeds nieuwe mensen kennen en verdien ik er ook nog geld mee.

  1. Wat hoop je nog te bereiken?

Ik hoop vooral dat ik kan blijven doen wat ik nu doe. Mijn blog blijft groeien, en dat vind ik fantastisch. Ik hoop op nieuwe avonturen, en laat me leiden door wat er komt!

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Wat ik heb geleerd in mijn leven is dat je gewoon moet doen wat je wil doen. Laat niemand je zeggen wat je niet kan doen, want als jij een droom hebt, en je bent bereid om er hard voor te werken, dan zal je slagen!

Super leuk om je antwoorden te lezen girl, het was echt leuk om je te interviewen ❤

Liefs, Demi ❤

Advertenties

14 gedachten over “Interview #50 Silke

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s